Her er retsgrundlaget for nej tak til coronapas

Du gør ikke nødvendigvis noget ulovligt, hvis du i fremtidens coronafascistiske samfund går ind på en café uden coronapas – eller hvis du arbejder på en café og tillader kunder at være der, selvom de ikke har noget coronapas. Området er reguleret af bekendtgørelse nr. 418 af 13. marts 2021. Det fremgår af kapitel 3 … Læs videre Her er retsgrundlaget for nej tak til coronapas
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
mifrank
onsdag, 31 marts 2021, 8:46 08:46

een af 2 følgende sætninger rettes til: een af 3 følgende sætninger ?

bomballademad
søndag, 16 maj 2021, 8:40 08:40

“Hvis du som ansat i en café afviser en kunde, der er fritaget for coronapas, så overtræder du reglerne, og du kan risikere en bøde”. Det er ikke rigtigt. Jeg har netop siddet med dette spørgsmål i mit virke som bestyrelsesmedlem på et spillested. Jeg har talt med coronahotline (som er dem politiet henviser til) og politiet. Loven er strikket så tåbeligt sammen at det er MIG der har ansvaret for at vurdere om jeg tror på at du er fritaget og MIG der har strafansvar hvis jeg vurderer forkert. Jeg kan bede om at se dokumentation for at du… Read more »

Last edited 1 year ago by bomballademad