Coronakrigen: De vil gøre dig træt…

De vil gøre dig træt af lockdown, så du accepterer mundbind.

De vil gøre dig træt af mundbind, så du accepterer test.

De vil gøre dig træt af test, så du accepterer vacciner og coronapas.

De vil gøre dig træt af vacciner og coronapas, så du accepterer chippen.

Når du har accepteret chippen, vil du tilbringe resten af dit liv i et digitalt fængsel, hvor du er overvåget og kontrolleret altid og over alt. Det samme vil dine børn og børnebørn.

Det er heldigvis aldrig for sent at vågne, og det kræver ikke så meget at gøre fredelig modstand. Krigen bliver ikke vundet ved at få mennesker gør meget. Krigen kan kun vindes ved at mange gør lidt. Så lad være med at vente på, at andre gør meget. Gør den smule, som du kan hver dag, og som er altafgørende i det samlede billede, hvis tilstrækkeligt mange gør det samme som dig.

Du skal bare lade være med at bruge mundbind, fordi du er lovligt fritaget.

Du skal bare lade være med at lade dig teste, fordi du er lovligt fritaget.

Du skal bare lade være med at lade dig stikke af vaccinen, fordi du er lovligt fritaget.

Du skal bare lade være med at bruge coronapas, fordi du er lovligt fritaget. Der vil komme masser af steder, hvor du kan handle fuldt lovligt, uden du behøver give afkald på din personlige frihed til at bestemme over din egen krop og sundhed. Du vil møde nye venner, som du kan forbinde dig med på et dybere, åndeligt plan. I vil være forskellige på mange måder i det ydre, men I vil fælles om at have den åndelige gnist, der gør det muligt at gennemskue det globale coronabedrag, og som giver modet til at handle konsekvent på den vigtige indsigt.

Coronaen er lige nu, formentlig ganske ufrvilligt, ved at bane vejen for en åndelig vækkelse af gigantiske dimensioner over hele verden. Glæd dig over det, men lad være med at tro, at det kommer af sig selv. Du er nødt til at finde gløden i dit eget sind, gøre fredelig modstand og hjælpe med at oplyse dine medmennesker på venlige måder. Hvis du ikke omsætter din etiske holdning til etisk handling, så er du reelt stadigvæk kollaboratør, der hjælper den globale besættelsesmagt med at kvæle danskernes frisind. Ja, det kan lyde voldsomt, men krig er voldsomt, også selvom denne tredje verdenskrig foregår med stille våben.

4.2 27 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
tirsdag, 30 marts 2021, 22:10 22:10

Tak, for en rigtig god artikel, hvor du favner alles vej – minder os om, at bare vi gør NOGET. Minder os om, at alle er lovlig fritaget for restriktionerne, at en etisk holdning bør understøttes med etisk handling, og at vi støtter hinanden, så frygten, sorgen og ensomheden som opstår i modstandskampen ikke drukner i fortvivelse og afmagt.