Coronakrigen: De vil gøre dig træt…

De vil gøre dig træt af lockdown, så du accepterer mundbind. De vil gøre dig træt af mundbind, så du accepterer test. De vil gøre dig træt af test, så du accepterer vacciner og coronapas. De vil gøre dig træt af vacciner og coronapas, så du accepterer chippen. Når du har accepteret chippen, vil du … Læs videre Coronakrigen: De vil gøre dig træt…
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
tirsdag, 30 marts 2021, 22:10 22:10

Tak, for en rigtig god artikel, hvor du favner alles vej – minder os om, at bare vi gør NOGET. Minder os om, at alle er lovlig fritaget for restriktionerne, at en etisk holdning bør understøttes med etisk handling, og at vi støtter hinanden, så frygten, sorgen og ensomheden som opstår i modstandskampen ikke drukner i fortvivelse og afmagt.