Natural Corona Vaccine no. 4: Take a good multivitamin supplement

Vitamin D, vitamin C and zinc are the three micronutrients that can be effective and safe to take in high dosages to strengthen your immune system against SARS-CoV-2 etc. Other vitamins and minerals also contribute to a strong immune system. Therefore, I also recommend a good multivitamin supplement as a solid foundation and to fill … Læs videre Natural Corona Vaccine no. 4: Take a good multivitamin supplement
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS or The Holistic Health Blog og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]