Natural Corona Vaccine Bonus Advice: Get Sufficient Vitamin K

Danish research has shown that a deficiency in vitamin K is linked to especially severe cases of corona infection. This confirms the importance of eating plenty of vegetables and a diet rich in fiber as a part of the Natural Corona Vaccine program.Vitamin K is especially present in green vegetables, and dietary fibers give nutrients … Læs videre Natural Corona Vaccine Bonus Advice: Get Sufficient Vitamin K
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS or The Holistic Health Blog og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]