Natural Corona Vaccine No.7: Be Considerate of Others

Because freedom is an integral part of health, any strategy to fight corona, which includes reducing an individual’s freedom is an unhealthy strategy. With freedom comes responsibility both for yourself and for others. Natural Corona Vaccine includes two strategies to consider others that are based on freedom. Firstly, it is important that you quarantine yourself … Læs videre Natural Corona Vaccine No.7: Be Considerate of Others
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS or The Holistic Health Blog og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]