Corona: Det kunne de da ikke finde på…

En af de største udfordringer i mit liv som oplyser er at forstå, hvad den almindelige coronafølger selv forstår, og som leder til, at hun eller han tilsyneladende fuldstændig ukritisk følger de konstant skiftende og evigt strammende coronaregler, der bliver udstedt fra Mette Frederiksen-regeringen.

Hemmeligheden i al hjælpekunst er jo som bekendt, at man først og fremmest må den enkelte, hvor den enkelte er. I følge Søren Kierkegaard så kræver en villighed til at ydmyge sig selv. Den ydmyghed har jeg – i hvert fald af og til.

Det er mit indtryk, at hr. og fru Danmark har to primære årsager til blot at følge strømmen. For det første så har de fleste lige travlt med noget andet. De plejer ikke at gå op i politik. De følger bare reglerne, og hvis de siger mundbind i toget, så tager man mundbind på i toget uden at tænke nærmere over det. Nogen tænker måske, at de en dag vil tænke lidt over det, men dag kommer bare ligesom aldrig, da hver dag har sine udfordringer og vigtige gøremål.

For det andet er der nok også mange, der er overbeviste om, at Mette Frederiksen og de andre magthavere da umuligt kunne finde på at bedrage os med coronaen bare for at få mere magt. Det ville jo blive opdaget og kommer på forsiden af avisen, hvis der var noget om snakken. Dem, der følger godt med i nyhederne, ved, at der ikke har været nogen fundamental kritik af historien om corona. At påstå at coronahistorien er fup svarer til at påstå, at Jorden er flad, tænker ganske mange danskere formentlig. Det er lige så tosset.

Hvis coronaen var startet i 2016 i stedet for 2020, så ville jeg måske være gået med flokken i blind tro på myndighedernes og mediernes promoverede autoriteter. Coronaen er ekstra barsk at vågne op til, da den foregår i nutid. Hvis nogen af af “konspirationsteoretikerne” har ret, så bliver man jo nødt til at handle på det – og det kan have store konsekvenser. Og nu går resten af livet jo lige så godt… Så man lukker øjnene og ørerne, hver gang man kunne risikere at modtage information, der udfordrer den herskende fortælling om corona, covid-19, forsamlingsforbud, mundbind, håndsprit, test, vacciner, lockdown og coronapas.

Lad mig slutte dette indlæg med tre spørgsmål, som du som begynder i Konspirationsland kan begynde at fundere over:

  1. Hvor i pressen er de danske eksperter, herunder veluddannede og erfarne læger m.v., der er lodret uenige i den meget frihedsberøvende og kroner-kostende sundhedspolitik, der bliver ført af regeringen i anledning af corona?
  2. Hvor mange fly fløj ind i World Trade Center i New York den 11. september 2001, og hvor mange skyskrabere kollapsede?
  3. Hvor mange penge modtager et dagblad i Danmark typisk i støtte fra staten hvert år?

Der er mange flere sjove spørgsmål, men start med dem her…

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
fredag, 2 april 2021, 14:37 14:37

Det har man sagt mange gang i historien før – enda ikke for så længe siden i Tyskland. Jeg ved ikke helt hvad det er med os mennesker – “sandheden er ilde hørt” som man siger og der er noget som tyder på det. Vi bliver født midt ind i “filmen” og får et manus udleveret og som man siger så er det sejerherren som skriver historien. Der er en verden til forskel på at være født Ønsket eller Velkommen! Vores største udfordring er nok den indre erkendelse af at vi er født Ønsket. Ikke nok med at det er… Read more »