Coronaprognose: Oprøret starter i 2023, og befrielsen kommer i 2025

Danmark blev besat af en usynlig fjende den 11. marts 2020. Det er nu godt et år siden.

Sidst Danmark blev besat var den 9. april 1940. Dengang var fjenden synlig i form af Nazi Tyskland. Besættelsen startede tidligt om morgenen og allerede senere på morgenen samme dag havde kongen og de ledende politikere i landet besluttet sig for at overgive sig og indgå en samarbejdspolitik med Nazi Tyskland.

Samarbejdet med tyskerne fortsatte indtil august 1943, hvor folket gjorde oprør og pressede regeringen til at træde tilbage. I september 1943 gik flere modstandsorganisationer sammen og dannede Danmarks Frihedsråd.

Der skulle gå 2½ år med besættelse, før modstandsbevægelsen begyndte at vokse frem i Danmark. Hvis det kan overføres til nutiden, så svarer det til, at modstandsbevægelsen denne gang først for alvor begynder at vokse i 2023 med et større folkeligt oprør i juli 2023. Derefter vil vores politikere så fortsætte samarbejdspolitikken med besættelsesmagten samtidig med, at de prøver at vaske hænder og tage afstand fra coronabesættelsen, så de også kan have et liv efter befrielsen.

Sidst blev Danmark befriet den 5. maj 1945. Besættelsen varede lige godt 5 år. Det kunne tyde på, at danskerne vågner lige så langsomt denne gang, så vi kan nok også se frem til en fem år lang besættelse af coronafascismen. Hvis det følger sidste besættelse, så kan vi forvente at blive befriet i foråret 2025.

Den store forskel på 2. og 3. Verdenskrig er, at hvor det før var nationer, der førte krig mod hinanden, så er det nu en lille global elite, der fører krig mod hele verdens befolkning. Besættelsesmagten bruger stille våben i en ny form for krig, som de fleste slet ikke opfatter som en krig. De fleste tror jo reelt, at der er et nyt coronavirus, der er så farligt, at vi går med til næste, den næste, og så lige også den næste begrænsning af vores frihed. Hvordan er det gået med vores frihed, siden besættelsen startede den 11. marts sidste år? Tror du det ender, før fjenden har besat så mange af os som muligt i det digitale tyranni, som de drømmer om? Fjenden er desperat for at holde på magten i fremtidens samfund, at de nu prøver at skabe fremtidens samfund selv med dem selv i den digitale førertrøje. Den rige elite er bange for folket, da vi er de 99 %, og vi har gennemskuet deres bedrag og psykologiske krigstaktikker. Derfor er de nu gået i krig mod os – med Mette Frederiksen, Magnus Heunicke, osv. som nyttige idioter eller frivillige kollaboratører i den nye samarbejdspolitik.

Selvom Danmark sikkert også kunne være blevet hyggeligt som en republik i Nazi Tyskland, er du så trods alt ikke glad for, at historien ikke sluttede sådan?

4.4 25 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
3 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
fredag, 2 april 2021, 15:05 15:05

meget rigtig – men jeg er ikke enig i at krigen starte for et år siden. som jeg skriver i en anden kommentar så er jeg overbevist om at det er en krig om magten (imellem de fem typer) som starte da mennesket satte sin fod på jorden. Historien gentager sig bare – og ganske rigtig som du skriver så er taktikken ændre fra at være men våben til at være digitalt…. ny muligheder nye metoder. (som man siger “viden er magt” og vi er fulde af informationer som de bruger imod os) I nyer tid starten den ved oplysningstiden… Read more »

Diane V.
Diane V.
lørdag, 3 april 2021, 13:20 13:20

Hello Per – thank you for your inspiring articles. I would only like to add that in 1940 it only “looked” as if countries were at war against each other. The same global elite who initiated the First and Second World Wars were at work behind the scenes already then. Have a look at Preperata’s book Conjuring Hitler for example. He does a thorough documentation work of the WW2 actors behind the scenes. https://guidopreparata.com/book/conjuring-hitler/ Those who know how to gain riches and power through wars have been with us for centuries.

Frank
Frank
søndag, 4 april 2021, 8:49 08:49
Reply to  Diane V.

agrre !
we hav to look back in history to prevent it to happen – repeat it selv.