Coronaprognose: Oprøret starter i 2023, og befrielsen kommer i 2025

Danmark blev besat af en usynlig fjende den 11. marts 2020. Det er nu godt et år siden. Sidst Danmark blev besat var den 9. april 1940. Dengang var fjenden synlig i form af Nazi Tyskland. Besættelsen startede tidligt om morgenen og allerede senere på morgenen samme dag havde kongen og de ledende politikere i … Læs videre Coronaprognose: Oprøret starter i 2023, og befrielsen kommer i 2025
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
fredag, 2 april 2021, 15:05 15:05

meget rigtig – men jeg er ikke enig i at krigen starte for et år siden. som jeg skriver i en anden kommentar så er jeg overbevist om at det er en krig om magten (imellem de fem typer) som starte da mennesket satte sin fod på jorden. Historien gentager sig bare – og ganske rigtig som du skriver så er taktikken ændre fra at være men våben til at være digitalt…. ny muligheder nye metoder. (som man siger “viden er magt” og vi er fulde af informationer som de bruger imod os) I nyer tid starten den ved oplysningstiden… Read more »

Diane V.
lørdag, 3 april 2021, 13:20 13:20

Hello Per – thank you for your inspiring articles. I would only like to add that in 1940 it only “looked” as if countries were at war against each other. The same global elite who initiated the First and Second World Wars were at work behind the scenes already then. Have a look at Preperata’s book Conjuring Hitler for example. He does a thorough documentation work of the WW2 actors behind the scenes. https://guidopreparata.com/book/conjuring-hitler/ Those who know how to gain riches and power through wars have been with us for centuries.

Frank
søndag, 4 april 2021, 8:49 08:49
Reply to  Diane V.

agrre !
we hav to look back in history to prevent it to happen – repeat it selv.