Det danske folk lider af patologisk autoritetstro

Nu er jeg hverken psykolog eller psykiater, hvilket dog ikke skal forhindre mig i at komme med et bud på, hvad vi kan gøre ved den igangværende epidemi af patologisk autoritetstro.

Epidemien startede i Danmark den 11. marts 2020. Den startede omtrent samtidig i mange andre lande, så der er reelt tale om en pandemi af patologisk autoritetstro. Den 11. marts 2020 lukkede Mette Frederiksen landet ned baseret på en appel til hendes og andres autoritet. Hun lovede, at det kun ville være kortvarigt, nogle få uger, men nu i skrivende stund, over 1 år senere, er landet stadigvæk lukket ned, og der er blevet indført endnu flere krav om test, vaccination og coronapas.

Det hele er baseret på, at nogle få autoriteter mener, at:

  1. Det nye coronavirus er meget smitsomt, farligt og muterende
  2. Smitte med det nye coronavirus kan konstateres med en PCR-coronatest
  3. Diagnosen covid-19 kan gives til enhver med en positiv coronatest, uanset konkrete sygdomssymptomer, også selvom der slet ikke er nogen sygdomssymptomer
  4. Myndighederne og pressen fortæller folket dagligt om smittetal, men intet om hvor mange af de smittede, der rent faktisk har reelle symptomer på sygdom
  5. Ordentlig differentialdiagnose springes let og elegant over – al fokus er på corona og covid-19 – selvom de årsager til sygdom og faktisk sygdomme, der fandtes før covid-19 vel stadigvæk burde eksistere
  6. Andre, alvorlige sygdomme bliver diagnosticeret for sent, hvorved behandlingen bliver sat i gang for sent med unødvendig lidelse og død til følge
  7. Myndighederne vil have, at vi skal tage en medicinsk coronavaccine, selvom den ikke er dokumenteret effektiv og sikker, og selvom den ikke fritager os fra test, mundbind, afstand, osv.
  8. Autoriteterne ignorerer fuldstændigt, at kroppen har et medfødt immunforsvar, der er designet til at håndtere coronavirus

Sådan kunne jeg blive ved og ved med at liste de holdninger, som autoriteterne vil have os til at tro, og som strider mod enhver almindelig sund fornuft. Hvis man på trods af dette alligevel tror på, hvad statens autoriteter fortæller os via statens myndigheder og den statsstøttede presse, så lider man, efter min mening, af patologisk autoritetstro. Autoritetstroen er patologisk, dvs. sygelig, fordi den er irrationel, reducerer friheden og skader sundheden. Patologisk autoritetstro smitter især i grupper, hvor individerne er bange for at tænke selv, opsøge alternative autoriteter og risikere at blive udstødt af gruppen. Der er således tale om udviklingsforstyrrelse, der grunder i mangel på udvikling af individualitet og selvrealisering.

Men som sagt, jeg er hverken psykolog eller psykiater, jeg er blot et frit tænkende menneske med en hel del livserfaring, og sådan en vil du ikke tro på, hvis du lider af patologisk autoritetstro. Så skynd dig at tænde for DR igen, så du kan få vasket denne misinformation ud af din hjerne igen!

Hvis du derimod gerne vil bryde fri af patologisk autoritetstro, så vil jeg i kommende indlæg komme med nogle gode råd til det.

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Bjarne Holm
Bjarne Holm
onsdag, 31 marts 2021, 16:52 16:52

Jeg har hørt, at en særlig aggressiv corona-mutation har angrebet Østerbro. Vil du venligst filme ud af et af dine vinduer og be- eller afkræfte, at folk falder døde om på gaden.

Håber sgu ikke, at de kommer og henter dig.