Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
Jytte Dahl
torsdag, 1 april 2021, 21:06 21:06

Dette KORRUPTE skuespil…Hun er jo en del af den infame magtliderlige gestapo-myndighed…vi har fået nu..
Det ikke-eksisterende demokrati og de ikke-eksisterende rettigheder…vi havde engang…syltes ellet afmontetes helt.

i facismen’s og nazismen’s hellige navn !!

Jo-Bro
Jo-Bro
fredag, 2 april 2021, 15:13 15:13

Jeg er en af dine følgere Per og jeg synes, at du gør et fantastisk godt arbejde. Du skriver utroligt godt, kreativt og velfunderet – og laver nogle gode videoer. Du er hamrende gal (Ligesom mig) men bevarer din indre ro og har en ret cool, afslappet måde at være på. Jeg følger med i alle demonstrationer, og hvad der sker her på computeren, for jeg har siden jeg var ung haft en angstfobi for København, togene og trafikken og den er ikke blevet mindre. Jeg er 68 nu (Ja, det chokerer også mig selv hver dag!) og du ligner… Read more »