Jeg var vidne: Flemming Blicher udsat for meget voldelig anholdelse i dag

Dette er desværre ikke en aprilsnar! Jeg har i dag været vidne til politiets meget voldelig anholdelse af den meget fredelige frihedsaktivist og formand for Forfatningspartiet Flemming Blicher på Christiansborg Slotsplads i København. Det vides ikke med sikkerhed, hvorfor Flemming blev anholdt. Men så vidt vides, så skyldtes det, at han ikke ville oplyse de … Læs videre Jeg var vidne: Flemming Blicher udsat for meget voldelig anholdelse i dag
6 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
zanne
zanne
torsdag, 1 april 2021, 19:17 19:17

🥺😢, mit hjerte græder…..

Bjarne Holm
Bjarne Holm
torsdag, 1 april 2021, 22:27 22:27

Jeg husker desværre ikke hvad han hedder. Men det var en udsendelse fra Radio 24syv – Politiradio? Den tidligere politimand indrømmede blankt, at politiet opfatter sig selv som Danmarks mest magtfulde rockerbande.

Bjarne Holm
Bjarne Holm
torsdag, 1 april 2021, 22:30 22:30
Reply to  Bjarne Holm

Værten var Marie Louise Toksvig.

clwnthr.
clwnthr.
torsdag, 1 april 2021, 23:38 23:38

Det væsentlige i Retsplejelovens § 750 er “… til politiet”. Identificérer “politiet” sig ikke korrekt og fyldestgørende, jævnfør “Cirkulære om politiets legitimation”, med både politiskilt (legitimations- og sikkerhedsdel) og ved at oplyse tjenestested, charge (stilling) og navn/nummer, så skal man ikke oplyse noget som helst, da man ikke kan identificére “politiet”. En uniform og et nummer alene er på íngen måde fyldestgørende legitimation/identifikation. Der står heller ikke eget navn, adresse og fødselsdato i Retsplejelovens § 750, men blot navn, adresse og fødselsdato. Ikke som i bl.a. Texas Penal Codes: “(a) A person commits an offense if he intentionally refuses to give… Read more »

clwnthr.
clwnthr.
fredag, 2 april 2021, 10:58 10:58
Reply to  clwnthr.

Der står i øvrigt heller intet om “fulde navn”, men blot “navn”.

Det er bestemt altsammen væsentlige pointer i disse datasikkerheds-tider.

krymmel
krymmel
fredag, 2 april 2021, 14:21 14:21

hej Per,

Læser dine opslag med stor interesse. Keep it up!