Danmark er en kyllingefarm med fåresyge

Da Danmark blev besat af Fascisme 1.0 i 1940, gjorde vi ikke modstand.

Da Danmark blev besat af Fascisme 2.0 i 2020 gjorde vi heller ikke modstand.

Danmark er i det hele taget et land, hvor folket ikke gør modstand, når vi står overfor tydelig uretfærdighed og magtmisbrug.

Efter besættelsen af Fascisme 1.0 gik der 3 år, før modstandsbevægelsen startede, og den startede først for alvor, da krigen begyndte at vende, så fascisterne så ud til at tabe.

Nu hvor vi er i starten af Fascisme 2.0, og hvor det ser ud til, at fascisterne vinder, så er danskerne igen en flok kyllinger med fåresyge. De fleste danskere er får, der blindt følger hyrden og resten flokken, og som slet ikke har opdaget, at landet er blevet besat. De fleste af dem, der har opdaget det, er kyllinger, der ikke tør gør den lille bitte smule modstand, som er nok til at gøre lovlig og effektiv modstand mod den fascistiske besættelsesmagt – hvis bare vi er tilstrækkeligt mange, der gør det.

Kyllingerne begynder først at finde modet, når de føler sig sikre på at vinde. Fårene bliver nok ved med at være får, men vi kan håbe på, at der bliver skiftet ud i bestanden af hyrder.

Fjenden har desværre nok foretaget en hel korrekt vurdering af den danske folkesjæl: vi er en flok hygge-masochister! Og det udnytter de på det groveste nu, så længe du bliver ved med at gøre ingenting!

4.4 18 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments