Flere billeder fra overfaldet i går

Her er flere billeder af politiets overfald på min ven Flemming Blicher i går. Jeg var seriøst i tvivl, om de var rigtige politibetjente, eller det var en flok voldsforbrydere, der havde klædt sig ud i politiuniformer. Min tanke var, at hvis de var rigtige betjente, så ville de selvfølgelig ikke behandle en fredelig medborger … Læs videre Flere billeder fra overfaldet i går
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
fredag, 2 april 2021, 9:30 09:30

Det er næsten skræmmende symbolsk, at en så voldelig anholdelse og tortur finder sted på en skærtorsdag ✝️ Lys og kærlighed herfra <3

clwnthr.
fredag, 2 april 2021, 9:38 09:38

Flemming er jo “anklaget” for “politivold” med sin finger, så det her er afgjort målrettet chikane. Det har det såkaldte “politi” alle dage levet højt på.

neo
neo
lørdag, 3 april 2021, 8:11 08:11

Nogen politibetjente er tydeligvis blodtørstige… spørgsmålet er om det er på eget initiativ eller som følge af informationer og ordrer oppefra. Andre betjente er tydeligvis loyale overfor deres kollegaer, ligemeget hvad deres kollegaer gør. Om det er indenfor eller udenfor skiven, påvirker tilsyneladende ikke deres loyalitet. Og så har vi de betjente som godt ved at det her er udenfor skiven, og de vil ikke deltage i det. De støtter det heller ikke men prøver og opføre sig indenfor skiven og dæmpe konsekvenserne lidt ved at tale med folk osv. De opfører sig som betjente skal, lige bortset fra, at… Read more »

Frank
søndag, 4 april 2021, 8:56 08:56
Reply to  neo

fuldstændig rigtig som du skriver neo ! Hvis de ikke står frem så har vi ikke et retssamfund eller demokrati !
jeg kender til forhenværende politimænd som fortæller at de er topstyret – jeg forsøger at få dem til at deltage i debatten men af uvisse årsager så gør de det ikke.