Flere billeder fra overfaldet i går

Her er flere billeder af politiets overfald på min ven Flemming Blicher i går.

Jeg var seriøst i tvivl, om de var rigtige politibetjente, eller det var en flok voldsforbrydere, der havde klædt sig ud i politiuniformer. Min tanke var, at hvis de var rigtige betjente, så ville de selvfølgelig ikke behandle en fredelig medborger på den måde, tilmed ikke en leder af en lovlig anmeldt demonstration for frihed.

Jeg er selv blevet ret immun overfor at blive skubbet rundt af politiet. Det eneste, der undrer mig, er, at jeg ikke selv har været anholdt endnu. Jeg har endda selv gået hen til flere betjente ved flere lejligheder og bedt om at blive anholdt. Ligesom Nanna Fri og Flemming Blicher så jeg også konsekvent ikke-voldelig, hvilket jo i det moderne Omvendtslev, som Danmark har forvandlet sig til som et sygt Frankenstein-eksperiment, burde legitimere, at politiet ud fra deres sindssyge logik anholder mig på en lige så voldsom måde, som Flemming blev anholdt i går og udsætter mig for en lige så ydmygende behandling på stationen bagefter, som Flemming blev udsat for.

Jeg håber stadigvæk, at de involverede politibetjente og deres chefer skammer sig godt og grundt. Må Gud være deres sjæl nådig.

4.6 11 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
4 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
fredag, 2 april 2021, 9:30 09:30

Det er næsten skræmmende symbolsk, at en så voldelig anholdelse og tortur finder sted på en skærtorsdag ✝️ Lys og kærlighed herfra <3

clwnthr.
clwnthr.
fredag, 2 april 2021, 9:38 09:38

Flemming er jo “anklaget” for “politivold” med sin finger, så det her er afgjort målrettet chikane. Det har det såkaldte “politi” alle dage levet højt på.

neo
neo
lørdag, 3 april 2021, 8:11 08:11

Nogen politibetjente er tydeligvis blodtørstige… spørgsmålet er om det er på eget initiativ eller som følge af informationer og ordrer oppefra. Andre betjente er tydeligvis loyale overfor deres kollegaer, ligemeget hvad deres kollegaer gør. Om det er indenfor eller udenfor skiven, påvirker tilsyneladende ikke deres loyalitet. Og så har vi de betjente som godt ved at det her er udenfor skiven, og de vil ikke deltage i det. De støtter det heller ikke men prøver og opføre sig indenfor skiven og dæmpe konsekvenserne lidt ved at tale med folk osv. De opfører sig som betjente skal, lige bortset fra, at… Read more »

Frank
Frank
søndag, 4 april 2021, 8:56 08:56
Reply to  neo

fuldstændig rigtig som du skriver neo ! Hvis de ikke står frem så har vi ikke et retssamfund eller demokrati !
jeg kender til forhenværende politimænd som fortæller at de er topstyret – jeg forsøger at få dem til at deltage i debatten men af uvisse årsager så gør de det ikke.