Jeg har talt med Flemming Blicher – og tilbyder mig selv som offer for sadisterne

Flemming Blicher blev sat fri i går aftes, og jeg har talt med ham i dag. Jeg hørte så direkte fra ham selv, hvad der var årsagen til hans anholdelse, og hvad han efterfølgende blev udsat for på politistationen. Jeg vil ikke gå i detaljer her, da jeg synes, at Flemming skal fortælle det selv … Læs videre Jeg har talt med Flemming Blicher – og tilbyder mig selv som offer for sadisterne
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Nicklas
Nicklas(@nicklas)
fredag, 2 april 2021, 10:32 10:32

Det var sgu en af de morsomme den her Per. 😝😂😎

Forbered dig hellere med lidt skjulte kamera og mikrofoner i tøjet, således vi måske kan få optagelser fra deres behandling inde på stationen 😎👌

clwnthr.
clwnthr.(@clwnthr)
fredag, 2 april 2021, 10:37 10:37

Ja, deres opførsel er forfærdelig, Per – og helt og aldeles i strid med Retsplejelovens begreb om proportionalitet, også kaldet “uforholdsmæssige indgreb”. Både ift. selve “anholdelserne” i rigtig mange tilfælde, omtalt i § 755, stk. 4, men i særdeleshed også ift. “legemsindgreb”, omtalt i § 792 e, stk. 1, 2 og 3 (læs de meget væsentlige detaljer nedenfor). “§ 755. Stk. 4. Anholdelse må ikke foretages, hvis frihedsberøvelse efter sagens art eller omstændighederne i øvrigt ville være et uforholdsmæssigt indgreb.” “§ 792 e. Legemsindgreb må ikke foretages, såfremt det efter indgrebets formål, sagens betydning og den krænkelse og det ubehag, som… Read more »

clwnthr.
clwnthr.(@clwnthr)
fredag, 2 april 2021, 10:56 10:56
Reply to  clwnthr.

I øvrigt hører Retsplejelovens § 750 til under “Kapitel 68 Afhøringer og særlige efterforskningsskridt”.

Flemming meldte blot en “demonstration” som afsluttet. Der er altså ikke tale om nogen form for “efterforskning”, hvilket der jævnfør kapitlet altid skal være, hvis “politiet” overhovedet kræver nogle former for oplysninger.