Jeg har talt med Flemming Blicher – og tilbyder mig selv som offer for sadisterne

Flemming Blicher blev sat fri i går aftes, og jeg har talt med ham i dag. Jeg hørte så direkte fra ham selv, hvad der var årsagen til hans anholdelse, og hvad han efterfølgende blev udsat for på politistationen. Jeg vil ikke gå i detaljer her, da jeg synes, at Flemming skal fortælle det selv direkte. Jeg vil uploade en video med ham senere i dag.

Men jeg kan sige så meget, at jeg er rystet over at høre, at politiet i Danmark kan finde på at behandle en fredelig medborger på den måde. Da jeg hørte Flemmings beretning, så kom jeg til at tænke på fængsler i Kina, Rusland og Nord Korea.

Flemming Blicher er jo ikke en mand, som fascister kan knække så let. De fleste andre ville formentlig have fået et psykisk sammenbrud efter at være blevet udsat for, hvad jeg hører som decideret mishandling og tortur af en uskyldig mand – en politisk fange – i et dansk fængsel.

Nu er Flemming på vej til skadestuen for at få behandlet skaderne fra politiets voldsudøvelse på ham både udenfor og inden i fængslet. Jeg ønsker Flemming god bedring, og mine tanker går også til hans søde kæreste. Jeg håber, at der i det mindste er nogle få politifolk, der skammer sig over deres kollegaers opførsel overfor et af de mest hjertelige, ikke-voldelige kærestepar i Danmark.

Hvornår kommer I og anholder mig? Jeg har pakket fængselstasken, og jeg vil elske at reportere indefra med mig selv som vidne til jeres overgreb og tortur. I kan alligevel ikke udsætte mig for noget, der er værre end det, jeg blev udsat for i min barndom, så I kan bare komme an! Jeg er hærdet og klar til flere urimelige overgreb fra den fascistiske overmagt! Jeg lover, at jeg ikke vil gøre modstand. I kan få lov til både at brække mine ribben, smadre mit ansigt, flå tøjet af mig, ydmyge mig nøgen, tale hånligt til mig, mens jeg beder for jeres sjæls frelse. Lyder det ikke som en hyggelig leg for psykopatiske fascister? Jeres ledelse må også godt lege med, da jeres opførsel overfor Flemming Blicher jo naturligvis må være godkendt på forhånd af dem. Måske har Nick Hækkerup og Mette Frederiksen lyst til at se med bag ruden, og måske onanere lidt, individuelt eller på hinanden, mens deres undersåtter giver mig de prygl, som jeg har fortjent for min insisteren på frihed i sundhed?

Velkommen til Fascisme 2.0 – Vi kører den ind med folkesundhed!

OBS: Dette er ikke en opfordring til eller trussel om vold mod andre end mig selv. Så vidt jeg ved, så er der ingen paragraffer, der forbyder at tilbyde offentlige myndighedspersoner at få seksuel nydelse af deres voldsudøvelse, så længe volden og truslerne kun er rettet mod ens egen person.

4.7 25 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
3 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Nicklas
Nicklas
fredag, 2 april 2021, 10:32 10:32

Det var sgu en af de morsomme den her Per. 😝😂😎

Forbered dig hellere med lidt skjulte kamera og mikrofoner i tøjet, således vi måske kan få optagelser fra deres behandling inde på stationen 😎👌

clwnthr.
clwnthr.
fredag, 2 april 2021, 10:37 10:37

Ja, deres opførsel er forfærdelig, Per – og helt og aldeles i strid med Retsplejelovens begreb om proportionalitet, også kaldet “uforholdsmæssige indgreb”. Både ift. selve “anholdelserne” i rigtig mange tilfælde, omtalt i § 755, stk. 4, men i særdeleshed også ift. “legemsindgreb”, omtalt i § 792 e, stk. 1, 2 og 3 (læs de meget væsentlige detaljer nedenfor). “§ 755. Stk. 4. Anholdelse må ikke foretages, hvis frihedsberøvelse efter sagens art eller omstændighederne i øvrigt ville være et uforholdsmæssigt indgreb.” “§ 792 e. Legemsindgreb må ikke foretages, såfremt det efter indgrebets formål, sagens betydning og den krænkelse og det ubehag, som… Read more »

clwnthr.
clwnthr.
fredag, 2 april 2021, 10:56 10:56
Reply to  clwnthr.

I øvrigt hører Retsplejelovens § 750 til under “Kapitel 68 Afhøringer og særlige efterforskningsskridt”.

Flemming meldte blot en “demonstration” som afsluttet. Der er altså ikke tale om nogen form for “efterforskning”, hvilket der jævnfør kapitlet altid skal være, hvis “politiet” overhovedet kræver nogle former for oplysninger.