Flemming Blicher fortæller om anholdelsen

Jeg deler her en video lavet af Jovan Tasevski med følgeteksten, som jeg er enig i: Symptomet på et regimes magtudøvelse mod frihedskæmper, Flemming Blicher, der ved sin borgerpligt ærer og opretholder sin tipoldefar, Steen Steensen Blichers vision om et frit Danmark af og for folket. Advarsel: Videoen indeholder voldsomme scener fra Københavns Politis udøvelse … Læs videre Flemming Blicher fortæller om anholdelsen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
lørdag, 3 april 2021, 10:44 10:44

“Politiet” må selvfølgelig slet ikke afkræve CPR-nummer – det er helt og aldeles ulovligt.
Så voldelig en anholdelse og efterfølgende behandling i arresten uden efterfølgende sigtelse er simpelthen bevidst grov og voldelig chikane, og måske nærmere direkte psykisk terror i dette tilfælde, hvor “politiet” specifikt har en historik netop med Flemming Blicher.

Jeg har desværre ingen tiltro til de såkaldte domstole heller, men vi må jo kæmpe med, hvad vi har – og når vi er mange nok, vente hele molevitten !