Forskellen på forskning i coronarelateret og vaccinerelateret død

Nu har Danmark og resten af verden været i gang med vaccinationer mod covid-19 i noget tid. Det tegner sig et tydeligt mønster i, hvordan eksperterne i medierne forholder sig til henholdsvis coronarelateret sygdom og død samt vaccinerelateret sygdom og død. Forskellen tyder på, at der er tale om propaganda og ikke videnskab. Lige siden … Læs videre Forskellen på forskning i coronarelateret og vaccinerelateret død
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
lørdag, 3 april 2021, 18:01 18:01

eftersom Mette og regeringen fra starten har fortiet fakta og løget lige op i vores åbne ansigter ser jeg heller ingen grund til at efterleve deres “anbefalinger”…. den social kontrol som de har formået at skabe til deres favør. Jeg siger ikke at der ikke er en virus som kan medføre dø for nogen men det er helt gak når man ikke vil prøve at forbygge i tråd med naturens egne “værktøjer” styrke sundhed og immumforsvaret. Vi er i forvejen pumpet med alverdens kemiske stoffer pga. den ideologi som praktisere (og som mange tror på) en ideolog som sætter penge… Read more »

Frank
søndag, 4 april 2021, 8:23 08:23

for mig hænger det sammen med det videnskabelig at der findes fem mennesketyper! Vi kan ikke blive et “Vi” før vi erkender dette. Magten har til alle tider benytte sig af splitte befolkningen op imod hinanden – lave et “dem og os” (hvilket nu er blevet politisk ukorrekt hykleri) Magten elsker splittelser og hvis det ikke handler om flygtninge så er der kønskampen, blå-rød, elite-“taber”, tros og religioner, kulture og hele sort, gul, rød, farvet….race problematikken….og “sølvpapirshatte”. Det er ligemeget hvilken side af “hegnet” vi er født på så er det den samme type som ender på magten. Det er… Read more »