Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Korrektion om modstandsbevægelsen efter 1940-besættelsen

Jeg har modtaget en besked fra en kvinde med større viden om Danmarks besættelseshistorie end jeg. Hun gør mig opmærksom på, at modstandsbevægelsen i Danmark sidst startede i 1941, men de fleste danskere var modstandere af modstandsbevægelsen i starten. De fleste danskere syntes, at Danmark blot skulle samarbejde med besættelsesmagten fra Nazi Tyskland. Der skulle […]

Jeg har modtaget en besked fra en kvinde med større viden om Danmarks besættelseshistorie end jeg. Hun gør mig opmærksom på, at modstandsbevægelsen i Danmark sidst startede i 1941, men de fleste danskere var modstandere af modstandsbevægelsen i starten. De fleste danskere syntes, at Danmark blot skulle samarbejde med besættelsesmagten fra Nazi Tyskland. Der skulle […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x