Corona, kom an!

Jeg har nu helt konsekvent ikke overholdt nogen som helst af myndighedernes tåbelige coronaregler i over et år uden at blive ramt af covid-19. Jeg har tværtimod krammet med langt flere dejlige, fremmede mennesker, end jeg plejer at gøre. Jeg har opsøgt covid-hospitaler, testcentre, vaccinationscentre og krammet med folk. Jeg har trukket vejret frit og … Læs videre Corona, kom an!
9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank(@frank)
søndag, 4 april 2021, 8:44 08:44

Nu kender jeg en sygplejeske som har arbejde på covid afdl. og det er fakta at der findes en sygdom som de ikke har set før! Jeg er så også af den overbevisning at det måske er omkring ca. 80% politisk og så en sygdom som vi skal forholde os til. Problemet er at politikerne og lobbyister har fået skræmt befolkninger ved at lave om på divinationen af hvad der er epidemi til pandemi – lige som de benytter smittetal til at skabe frygt. personligt så er jeg delt når det kommer til visse restrektioner – vi ved ærligt talt… Read more »

clwnthr.
clwnthr.(@clwnthr)
søndag, 4 april 2021, 8:59 08:59
Reply to  Frank

Anekdoter er intet belæg for eksistens af “en ny sygdom”, Frank.
Og det er den såkaldte PCR-test på ingen måde heller.

Ingen har isoleret nogen form for virus efter ordet isolations egentlige definition, nemlig at “udskille i ren form eller fri tilstand fra en substans”. Ergo findes der intet belæg overhovedet for nogen form for “ny sygdom” – det er intet andet end ren og skær bedrageri.

De interesserede kan se lidt med her nedenfor:
“Dr. Andrew Kaufman Interview – Virus Isolation, Terrain Theory & COVID-19” (marts 2021):
https://odysee.com/@TLAVagabond:5/Dr.-Andrew-Kaufman-Interview—Virus-Isolation,-Terrain-Theory—COVID-19:2

Frank
Frank(@frank)
mandag, 5 april 2021, 10:41 10:41
Reply to  clwnthr.

Nej jeg er ikke ekspert på områden men en af mine nære venner har doktorgrad inde for området og han siger at den godt kan brugs – så hvad skal jeg tro !?? Nu er min søn også sygplejeske og meldte sig frivilligt i starten til Covid afdelingen. Han taler med lægerne og når de fortæller at den ikke opføre sig som andre kan man vel godt tillade sig at kalde for en “ny”. I starten slog de jo dissideret folk ihjel da de lagde dem i respirator og det viste sig at det ikke var vejertrækningen det var galt… Read more »

Frank
Frank(@frank)
mandag, 5 april 2021, 11:08 11:08
Reply to  Frank

ps. den kunne ikke redigere så jeg laver lige en tilføjelse her. Når det er sagt så tror jeg vi skal prøve at finde løsninger så vi kan stå imod de planer de har i skufferne for os. Et af mine forslag til at få væltet denne frembrusende fascisme er Lokalisering frem for at den diktatoriske Globalisering. Organisere os så vi kan klare os selv så vidt muligt – være så off-grid som muligt. Stoppe vores medafhængighed i form af at blevet gjort til forbruger……cooltyrkiy. Det som sker har langt dyner rødder i historien og psykologien end bare noget som… Read more »

clwnthr.
clwnthr.(@clwnthr)
tirsdag, 6 april 2021, 15:44 15:44
Reply to  Frank

“I starten slog de jo dissideret folk ihjel da de lagde dem i respirator og det viste sig at det ikke var vejertrækningen det var galt med men hemmoglobinens optagelse af ilt den var galt med….altså en helt ny form for covid.” Det samme sker ved en alvorlig lungebetændelse, som også kan udvikles af alm. influenza, især ved kroniske syge. I stedet for at give min far den fulde mængde high flow ilt, så lagde de ham i stedet i respirator, og det kostede ham livet. Det skete på et dansk sygehus her i januar/februar måned, så det sker skam… Read more »

Kattepine
Kattepine(@kattepine)
søndag, 4 april 2021, 9:16 09:16

JA TAK – Jeg vil også gerne smittes af COVID, jeg har altid haft et tip-top helbred og vil med garanti løbe en større risiko ved vaccinen end ved smitte. Samtidig synes jeg (af hensyn til samfundsøkonomien og i betragtning af, hvor pengene bevæger sig hen) at det vil være direkte uetisk at indvillige i testning to gange om ugen, hvilket jeg i princippet ville være nødt til for at kunne opretholde mit træningsfællesskab (som jo er en afgørende komponent for min fysiske og psykiske sundhed). Med andre ord: Det vil kun være rimeligt, hvis Statens Serum Institut begynder at… Read more »

Befree
Befree(@befree)
søndag, 4 april 2021, 11:16 11:16

Min far er intensiv sygeplejerske og har arbejdet under Covid. Han har haft flere patienter med såkaldt covid, han har dog bemærket at ingen blev indlagt med influenza under hele forløbet hvilket jo var normalt førhen for mennesker med flere kroniske sygdomme. Så der er delte meninger om man kender sygdommen eller ej, han har haft patienter der døde. Dog ikke raske mennesker, men ældre mennesker med flere kroniske sygdomme. Min far som har arbejdet indenfor intensiv sygepleje på højeste niveau i over 25 år i ind og udland, vil ikke tage vaxxen eller iføre sig mere udstyr, han har… Read more »

Frank
Frank(@frank)
mandag, 5 april 2021, 10:28 10:28
Reply to  Befree

Hej Beefree Jeg har en søn som også er blevet sygplejeske og har også arbejde på covid afdelingen for en periode og også stoppet og sagt nej til den anden runde. Han er rigelig nyuddannet og er også imod vaxxen – det var hans kollegaer også i starten men det lyder til at de er ved at rykke sig i den forkerte retning og jeg kunne være nervøs for at han også havner der – han er dog også overbevis om at meget af det er politisk men stadig ikke der hvor kan kan se hvor slemt fascismen har fat.… Read more »

torkilo
torkilo(@torkilo)
mandag, 5 april 2021, 8:39 08:39

Hej Per
Du har i min opfattelse skabt immunitet ikke bare imod Corona – men også imod forkølelse og influenza.
Jeg har kort udtrykt det med, at man imødegår noget ved at gå imøde. Se mere her: https://selvheling.blogspot.com/2020/11

Joe Dispenza underviser nu med noget endnu bedre, idet han lærer, at man skal sørge for med alle sanser at komme til at opleve, at man allerede er fri af det sygelige.