Dansk virusekspert: Vacciner kan skabe en reel epidemi

Der kommer gradvist mere og mere frem om bivirkninger ved vaccinerne mod covid-19. Vi kan tilsyneladende risikere at skabe en reelt farlig epidemi ved den igangværende vaccinestrategi. Skræmmende!

I en artikel på DR fortæller er professor i eksperimentel virologi på Københavns Universitet, Allan Randdrup Thomsen, citeret for følgende:

“Mutationerne kan nemlig udfordre vaccinationsindsatsen, selv hvis vaccinerne virker på mutationerne. De kan inficere personer, der er vaccineret. Ikke så de får alvorlig sygdom eller dør, men nok så de stadigvæk kan smitte. Og så stopper vi ikke smittespredningen på samme måde, som hvis vaccinen havde fuld effekt. Inde i sådan en person, som er vaccineret, men som har lidt virus, kan der udvikles varianter, som er endnu mere hårdføre over for vaccinerne, og så kan vi komme hen og stå i et større problem, end det vi står i nu, “

Det, han siger, er altså, at udbredelsen af covid-19-vaccinerne kan øge smitten og skabe mere farlige mutanter.

Sådan kan det gå, når medicinalindustrien prøver at blande sig i naturens gang.

Løsningen er selvfølgelig øjeblikkeligt stop for alle covid-19-vacciner på globalt plan, styrkelse af menneskers naturlige immunforsvar via ernæring m.v., og så ellers bare lade virus brænde ud af sig selv. Men den slags sund fornuft bliver selvfølgelig ikke hørt i denne nyfascistiske tid, hvor magthaverne prøver at indføre et teknokratisk, digitalt tyranni via vores frygt for og uvidenhed om virus, sundhed og psykologisk krigsførelse.

Lad mig skære det endnu mere ud i pap: Vi er ved at ødelægge folkesundheden ved en fejlagtig håndtering af opdagelsen af et nyt coronavirus. Problemet er ikke det nye virus, men den sindssyge måde, som verdens ledere er blevet enige om, at at corona skal håndteres.

4.3 31 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments