Dansk virusekspert: Vacciner kan skabe en reel epidemi

Der kommer gradvist mere og mere frem om bivirkninger ved vaccinerne mod covid-19. Vi kan tilsyneladende risikere at skabe en reelt farlig epidemi ved den igangværende vaccinestrategi. Skræmmende! I en artikel på DR fortæller er professor i eksperimentel virologi på Københavns Universitet, Allan Randdrup Thomsen, citeret for følgende: “Mutationerne kan nemlig udfordre vaccinationsindsatsen, selv hvis vaccinerne virker … Læs videre Dansk virusekspert: Vacciner kan skabe en reel epidemi
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Rubo
tirsdag, 27 april 2021, 21:27 21:27

Hej Per.. Jeg hørte et møde idag mellem 5 amerikanske læger. Chris Norhtrup – Carrie Madej – Sherry Tenpenny bl. a… Det er helt galt nu, som de “prikkede” smitter de ikke “prikkede”. Især kvinder rammes, deres menstruationscyklus forstyrres og flere og flere kvinder aborterer. Børn og voksne får pludselig næseblod. De smitter ved måske udånding, sved o. a. Det bliver simpelthen mere og mere uhyggeligt. Iøvrigt forbød de hinanden at kalde sprøjten for “vaccine”, det er gift.. Den ene læge udtalte, at de “prikkede” simpelthen skulle isoleres og gå med badge, han var vred og meget alvorlig. Tror du,… Read more »