Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Dansk virusekspert: Vacciner kan skabe en reel epidemi

Der kommer gradvist mere og mere frem om bivirkninger ved vaccinerne mod covid-19. Vi kan tilsyneladende risikere at skabe en reelt farlig epidemi ved den igangværende vaccinestrategi. Skræmmende! I en artikel på DR fortæller er professor i eksperimentel virologi på Københavns Universitet, Allan Randdrup Thomsen, citeret for følgende: “Mutationerne kan nemlig udfordre vaccinationsindsatsen, selv hvis vaccinerne virker […]

Der kommer gradvist mere og mere frem om bivirkninger ved vaccinerne mod covid-19. Vi kan tilsyneladende risikere at skabe en reelt farlig epidemi ved den igangværende vaccinestrategi. Skræmmende! I en artikel på DR fortæller er professor i eksperimentel virologi på Københavns Universitet, Allan Randdrup Thomsen, citeret for følgende: “Mutationerne kan nemlig udfordre vaccinationsindsatsen, selv hvis vaccinerne virker […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x