Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
karinahyggenamland
karinahyggenamland
mandag, 5 april 2021, 1:58 01:58

Det samme fascistiske maktsystem bak 2.verdenskrig er det samme maktsystem som påtvinger oss diktatur idag! Derfor: Unnskyld Tyskland – dere var bare brikker i et større spill slik vi er idag. Christian Paaske: Unnskyld Tyskland ! Hva vi så langt har lært av pandemien er at diktatur kan innføres i alle land. Alt som skal til er kontroll over staten og massemedia, så går resten av seg selv. Den kollektive skyldfølelsen det tyske folk har båret på siden 2. verdenskrig er ubegrunnet. Unnskyld Tyskland! Unnskyld det tyske folk !  For nå innføres det samme nazi-regimet Tyskland gjennomlevde i løpet av… Read more »

Frank
Frank
mandag, 5 april 2021, 9:57 09:57

meget enig Karina men jeg mere ikke du er helt nede ved roden endnu. Det er rigtig at vi skal lære af historien men hvad er det der gør at den gentager sig !?? Det er noget inde i mennesket !! som vi skal undersøges !! Vi skal heller ikke kun have historien og psykologien med men videnskaben, tro og filosofi med i analysen hvis vi skal finde roden. En ting som jeg har fundet ud af, som også er videnskabeligt påvist og er som jeg gang på gang prøver at gøre opmærksomt på er at der findes 5 mennesketyper.… Read more »