Fjenden i forkøbet: Per Brændgaard er antisemit – eller er han?

Jeg vil med dette indlæg forsøge at komme fjenden i forkøbet. Jeg forventer, at besættelsesmagtens næste angreb på mig vil være en smædekampagne for at beskylde mig for at være antisemit.

Det er ikke første gang, men jeg forventer nu et meget mere massivt angreb fra den front. Angrebet vil starte, når systemet ikke længere kan ignorere min kritik af det herskende narrativ om corona.

Fjendens formål med det kommende angreb er at skabe en perception af mig i befolkningen som en dum konspirationstosse, der hader jøder. Dette forsøg på karaktermord skal reducere min folkelige troværdighed så meget, at jeg mister min fremtidige politiske gennemslagskraft, hvorved besættelsesmagten kan fortsætte deres mission uden at blive forstyrret af mig.

Jeg har derfor gjort disse artikler om antisemitisme offentligt tilgængelige for alle, da oplysning og uddannelse er det eneste våben imod den form for smædekampagne:

4 5 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments