Tilmeld
Besked om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
mandag, 5 april 2021, 13:04 13:04

Meget interessant info,tak.
Hverken journalist eller politiker er en beskyttet titel.
Gad vide hvad der skal til for at have tilstrækkeligt bevis fot at have titlen politiker og/eller journalist. Og gælder det mon også nogen der har været politiker eller journalist for nogen år siden, eller skelner man mellem om det er ytringer udført som politiker/journalist eller er de også beskyttet af deres titel når de ytrer sig i andre forbindelser?

Tænk hvis rettighederne og grundloven var lettere at forstå. Eller i det mindste at man blev undervist i sine rettigheder i skoletiden..

thomas69
tirsdag, 6 april 2021, 20:27 20:27

Hej Per. Der er noget afgørende når vi taler rettigheder. Der kan være tale om, at nogle mennesker tildeler andre mennesker rettigheder (eller fjerner dem igen) eller der kan være tale om rettigheder, som er giver fra naturen (altså ikke menneskeskabt.) En rettighed/mulighed som vi alle har, er indflydelse på virkeligheden igennem vores egne handlinger. Og en vigtig en er at handle ud fra forståelsen imellem årsag og virkning. Der er naturlove (ikke menneskeskabt) som diktere konsekvensen af det vi gør. Fx sammenhængen imellem moral og frihed: hvis vi, som helhed, handler moralsk som befolkning, så får vi mere frihed,… Read more »

thomas69
tirsdag, 6 april 2021, 21:48 21:48
Reply to  thomas69

Nå, jeg kan ikke tilføje til mit tidligere opslag, men vi må finde ud af, i en betydelig del af befolkningen, om corona er hvad regering og mainstream siger corona er eller ej, og så tage den derfra. Hvad ellers ..