Danmark gjorde heller ikke modstand i 1940

Det er min opfattelse, at Danmark den 11. marts 2020 blev besat af en fremmed besættelsesmagt med ‘corona’ og ‘covid-19’ som psykologiske propagandavåben.

Der er tale om en besættelse med helt andre våben, end da Danmark sidst blev besat den 9. april 1940. Men der er ikke desto mindre igen tale om en besættelse, selvom besættelseskrigen bliver ført med helt andre strategier og våben.

Det er her interessant at sammenligne de to besættelsesperioder samt forskellen i oplevelse afhængigt af, om det foregår i nutid eller datid. Nu tænker de fleste danskere formentlig på 1940-besættelsen som en tid, hvor alle danskere var klar over, at Danmark var besat, at Nazi-Tyskland var en ond fjende, og at vi heldigvis havde en masse modige frihedskæmpere, der gjorde modstand. Det er imidlertid en oplevelse af fortiden, som først dukkede op, efter vi var blevet befriet. Hvis du kunne rejse tilbage i tiden til 1940 og gå rundt på gaden og tale med almindelige danskere, efter tyskerne var rykket ind, så ville de fleste ikke rigtigt opleve tyskerne som fjender, og de kunne i hvert fald aldrig finde på at protestere eller gøre modstand. Det var nu engang bare sådan, at verden var på det tidspunkt, og det måtte vi affinde os med.

Ligesom regeringen tilsyneladende samarbejder med besættelsesmagten nu, så samarbejdede den danske regering også med den tyske besættelsesmagt dengang. Regeringen gik ikke af i protest mod besættelsen. Den blev blot udvidet fra de gamle partier (S, V, K og R) med tre personer uden tilknytning til de politiske partier, nemlig direktør Gunnar Larsen (F.L. Smidt), godsejer Erik Scavenius og politidirektør i København Eigil Thune Jacobsen.

Udenrigsminister Erik Scavenius udtrykte flere gange offentligt sin begejstring for Hitler og det tyske militærs fremmarch i Europa. Scavenius mente samtidig, at Churchill var en uforstandig og skadelig mand. I 1941 bidrog den danske regering aktivt i den tyske krigsførelse ved i 1941 at indrykke helsidesannoncer i Berlingske Tidende og Politiken med opfordring til danskere om at melde sig i det danske, nazistiske “Frikorps Danmark”.

De gamle politiske partier samt rigmænd og politidirektører har altså en tradition for at støtte besættelsesmagten. Det er min oplevelse, at det er præcis det samme, der sker nu. Ligesom vores politikere dengang ikke så Danmark som ‘besat’, så ser vores politikere i Folketinget og Regeringen heller ikke vores land som besat nu. Samtidig er politiet også nu en meget villig samarbejdspartner med besættelsesmagten.

Jeg vil opfordre alle til at lære af historien, inden det er for sent.

3.8 17 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
onsdag, 7 april 2021, 11:37 11:37

hvem eller hvad er så nu besættelsmagten ?? Jeg vil mene der står en lille super elite bag – nogle som mange allerrede hylder som dem der får verden til at dreje rundt – nogle kapitalister der, hvis man laver en analyse af deres adfærd ikke skiller sig ud fra andre misbrugers. Hvis de ikke ejer selvskaber som f.eks. disse vaxxine multinationale selvskaber så sidder de enten som bestyrelsesformand, hovedaktinære eller CEO´s. De sidder i de samme “bodegaer”/loger og laver deres næste planer (konspirationer). så de ikke mister deres magt til at kunne få deres “stoffer” fremover. Vores udfordring er… Read more »