Danmark gjorde heller ikke modstand i 1940

Det er min opfattelse, at Danmark den 11. marts 2020 blev besat af en fremmed besættelsesmagt med ‘corona’ og ‘covid-19’ som psykologiske propagandavåben. Der er tale om en besættelse med helt andre våben, end da Danmark sidst blev besat den 9. april 1940. Men der er ikke desto mindre igen tale om en besættelse, selvom … Læs videre Danmark gjorde heller ikke modstand i 1940
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
onsdag, 7 april 2021, 11:37 11:37

hvem eller hvad er så nu besættelsmagten ?? Jeg vil mene der står en lille super elite bag – nogle som mange allerrede hylder som dem der får verden til at dreje rundt – nogle kapitalister der, hvis man laver en analyse af deres adfærd ikke skiller sig ud fra andre misbrugers. Hvis de ikke ejer selvskaber som f.eks. disse vaxxine multinationale selvskaber så sidder de enten som bestyrelsesformand, hovedaktinære eller CEO´s. De sidder i de samme “bodegaer”/loger og laver deres næste planer (konspirationer). så de ikke mister deres magt til at kunne få deres “stoffer” fremover. Vores udfordring er… Read more »