Dokumentation for fritagelse for coronapas

Hvis du af psykiske eller fysiske årsager får det dårligt af coronatest eller coronavacciner, så er du fritaget for coronapas. Du skal ikke fremvise lægeerklæring eller lignende.

Frisører og andre, der nægter dig adgang som kunde, når du har fortalt dem, at du er fritaget for coronapas, kan risikere at skulle betale en godtgørelse til dig. Det kan med andre ord blive en dyr affære for erhvervsdrivende at nægte at servicere frihedselskere fremover.

Download CORONAPAS-fritagelse som pdf

4.1 35 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
3 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
Jytte Dahl
tirsdag, 6 april 2021, 15:23 15:23

Kæmpe tak for oplysning i video og tak for PDF-fil…er udskrevet og lagt i tasken og i bilen…

SuneTMN
SuneTMN
onsdag, 7 april 2021, 14:02 14:02

Tak for opslaget. Jeg er dog i tvivl om gyldigheden af skemaet. Skal jeg selv udfylde skemaet til brug efter behov uden om lægen? Skal lægen ikke ind over? Ellers kan alle og enhver påstå at være fritaget uden belæg, hvilket jeg mener burde være fint, men det lyder bare ikke acceptabelt fra myndighedernes side, i mine ører.

Lembramol
Lembramol
tirsdag, 13 april 2021, 15:55 15:55

Kongekronen som ses i baggrunden af PDF’en er et problem. Det er ulovligt at bruge en lukket kongekrone uden særlig tilladelse.

Og med en erklæring som denne, som kan blive opfattet som en provokation, er der særlig risiko for at der bliver slået ned på en ulovlighed, som ellers måske bare ville blive set som ligegyldig.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/grafik-saadan-er-reglerne-brugen-af-kongekronen-som-logo