Dokumentation for fritagelse for coronapas

Hvis du af psykiske eller fysiske årsager får det dårligt af coronatest eller coronavacciner, så er du fritaget for coronapas. Du skal ikke fremvise lægeerklæring eller lignende. Frisører og andre, der nægter dig adgang som kunde, når du har fortalt dem, at du er fritaget for coronapas, kan risikere at skulle betale en godtgørelse til … Læs videre Dokumentation for fritagelse for coronapas
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
Jytte Dahl(@pensam)
tirsdag, 6 april 2021, 15:23 15:23

Kæmpe tak for oplysning i video og tak for PDF-fil…er udskrevet og lagt i tasken og i bilen…

SuneTMN
SuneTMN(@sunetmn)
onsdag, 7 april 2021, 14:02 14:02

Tak for opslaget. Jeg er dog i tvivl om gyldigheden af skemaet. Skal jeg selv udfylde skemaet til brug efter behov uden om lægen? Skal lægen ikke ind over? Ellers kan alle og enhver påstå at være fritaget uden belæg, hvilket jeg mener burde være fint, men det lyder bare ikke acceptabelt fra myndighedernes side, i mine ører.

Chris3
Chris3(@chris3)
torsdag, 8 april 2021, 13:30 13:30

Også tak herfra:-)
I videoen 2.30 siger du det er udarbejdet af danske jurister. Vil du overveje reference til de jurister som har lavet det?

Bemærk1: BEK 535 paragraf 6, stk 3 – tror du mener stk ‘2) som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en PCR- eller antigentest for covid-19 eller’
Bemærk2: Se links på jfk21.dk til flere bekendtgørelser: Download (jfk21.dk)
Bemærk3: Se også danmarkvaagner.dk om ansvarspådragelse (NoA)

Lembramol
Lembramol(@lembramol)
tirsdag, 13 april 2021, 15:55 15:55

Kongekronen som ses i baggrunden af PDF’en er et problem. Det er ulovligt at bruge en lukket kongekrone uden særlig tilladelse.

Og med en erklæring som denne, som kan blive opfattet som en provokation, er der særlig risiko for at der bliver slået ned på en ulovlighed, som ellers måske bare ville blive set som ligegyldig.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/grafik-saadan-er-reglerne-brugen-af-kongekronen-som-logo