På fredag og lørdag: Fra HjerteDemo til Men In Black

På fredag og lørdag aften deltager jeg i to demonstrationer i København mod regeringens coronapolitik. Der er nærmest tale om yin og yang, fra den ene yderlighed til den anden, som alligevel er hinandens forudsætninger.

Fredag den 9. april står den på DanseDemo på Rådhuspladsen. Arrangementet er annonceret til kl. 18:00-23:00. Jeg vil i hvert fald være der kl. 20:00, hvor jeg holder tale om betydningen af kram og kærlighed for at styrke immunforsvaret og overleve under en besættelse. Jeg vil til sidst guide deltagerne ind i et meditativt gruppekram.

Jeg planlægger også at deltage i Men In Black-demonstrationen lørdag den 10. april kl. 19, hvor vi vil protestere mod coronapas og massetest. Fredag vil jeg finde min Flower Power Hippie frem. Lørdag vil jeg gå i retfærdig vrede mod den fremmede besættelsesmagt, der har besat Danmark. Fredag bliver feminin og flippet. Lørdag bliver maskulin og rå. Begge dele er lige værdige og nødvendige i kampen for frihed.

Hvis jeg tidligere har brokket mig over, at nogen protesterer mod coronabesættelsen på “forkerte” måder, så vil jeg gerne beklage det. Det var bare mit ego. Jeg vil ikke gøre mig til dommer over rigtige og forkerte måder at protestere på. Vi er forskellige mennesker, der har forskellige sprog, og som responderer på forskellig vis, når vi mærker den massive propaganda, uretfærdighed, undertrykkelse og tvang. Jeg respekterer alle former for protest, der ikke forvolder skade på uskyldige. Danmark er desværre blevet en kyllingefarm med fåresyge, så jeg kan kun blive glad, når jeg ser nogen gøre bare et eller andet for at protestere og gå imod den fascistiske strøm.

Husk disse vise ord af Edmund Burke (1729-1797):

“Ingen begik en større fejl, end ham der intet gjorde, fordi han kun kunne gøre lidt.”

Det, jeg er bekymret for, er ikke, om folk protesterer på den ene eller den anden måde. Jeg er derimod meget bekymret for det store flertal af danskere, der blot finder sig i undertrykkelsen uden at protestere det mindste. Det er selvfølgelig fair nok, på en måde, hvis man stadigvæk snorksover, men hvis ånden og intellektet er begyndt at vågne, så er man altså etisk forpligtet til i det mindste at gøre en lille bitte smule for at kæmpe imod maskinen.

Heldigvis er der masser af muligheder for fuldt lovlig og totalt fredelig modstand og protest. Hvorvidt Danmarks væbnede styrker vælger at stå sammen og sparke den fremmede besættelsesmagt ud af landet, som de sådan set er både fagligt og etisk forpligtet til, så vidt jeg er orienteret, det vil jeg ikke blande mig i, da det er et militærfagligt og soldateretisk spørgsmål. Jeg er jo blot en simpel ernæringsekspert, der af og til tager munden for fuld og slår et større brød op, end jeg kan bage.

Kalender

Tilmeld
Besked om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
onsdag, 7 april 2021, 18:58 18:58

Simpelthen den bedste “kanal”…giver SÅ gode informationer og alvprlige men dog humoristiske indslag…i en afmonteret hverdag💚 💚 💚 👍 !!

Frank
torsdag, 8 april 2021, 8:58 08:58

Vi er ikke perfekte, idealet er et mål og det handler om motivet. Det er fair at slå for stort brød op – jeg kender ganske godt til at have mere viden end jeg kan administrere. Vi spiste af kundskabens træ – viden om godt og ondt….og det er hvad helvet handler om…..tror også det er en af grundene til at der opstår “får”. Livet er paradoksalt og vi betragter det at udvikle sig og tage ansvar som voksent mens der står at vi ikke kommer inde i himmeriget hvis vi ikke bliver som børn igen. Hvad er det som… Read more »

Frank
torsdag, 8 april 2021, 10:03 10:03
Reply to  Frank

lige et ps. I 60erne var det hippierne og rockerne som var i oppision til hinanden men så overhalede yuppierne inden om i 80erne. Hvad angår yuppiernes ideologisk magtovertagelse i 80erne så hænger det fint sammen med 5 fem mennesketyper som jeg før har nævnt. Den fremmede magtovertagelse kan man sige er den ene types ideologi – De har været dygtig til at få os til at tro det er deres ideologi som får verden til at løbe rundt. Manipulationen består i at de har fået kapitalismen til at ligne liberalismen. Kapitalismen er fassicistisk ! den fordre egoisme, splittelser, klimaforandringer,… Read more »