På fredag og lørdag: Fra HjerteDemo til Men In Black

På fredag og lørdag aften deltager jeg i to demonstrationer i København mod regeringens coronapolitik. Der er nærmest tale om yin og yang, fra den ene yderlighed til den anden, som alligevel er hinandens forudsætninger. Fredag den 9. april står den på DanseDemo på Rådhuspladsen. Arrangementet er annonceret til kl. 18:00-23:00. Jeg vil i hvert … Læs videre På fredag og lørdag: Fra HjerteDemo til Men In Black
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 7 april 2021, 18:58 18:58

Simpelthen den bedste “kanal”…giver SÅ gode informationer og alvprlige men dog humoristiske indslag…i en afmonteret hverdag💚 💚 💚 👍 !!

torsdag, 8 april 2021, 8:58 08:58

Vi er ikke perfekte, idealet er et mål og det handler om motivet. Det er fair at slå for stort brød op – jeg kender ganske godt til at have mere viden end jeg kan administrere. Vi spiste af kundskabens træ – viden om godt og ondt….og det er hvad helvet handler om…..tror også det er en af grundene til at der opstår “får”. Livet er paradoksalt og vi betragter det at udvikle sig og tage ansvar som voksent mens der står at vi ikke kommer inde i himmeriget hvis vi ikke bliver som børn igen. Hvad er det som… Read more »

torsdag, 8 april 2021, 10:03 10:03
Reply to  Frank

lige et ps. I 60erne var det hippierne og rockerne som var i oppision til hinanden men så overhalede yuppierne inden om i 80erne. Hvad angår yuppiernes ideologisk magtovertagelse i 80erne så hænger det fint sammen med 5 fem mennesketyper som jeg før har nævnt. Den fremmede magtovertagelse kan man sige er den ene types ideologi – De har været dygtig til at få os til at tro det er deres ideologi som får verden til at løbe rundt. Manipulationen består i at de har fået kapitalismen til at ligne liberalismen. Kapitalismen er fassicistisk ! den fordre egoisme, splittelser, klimaforandringer,… Read more »