Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Sagsanlæg mod WHO for sundhedsbedrageri

Den tysk/amerikanske advokat Reiner Fuellmich har startet historiens største erstatningssag mod verdenssundhedsorganisationen WHO. Advokat Fuellmich har tidligere ført og vundet erstatningssager mod nogle af verdens største firmaer. Fuellmilchs påstand er bl.a., at WHO har trykket på pandemi-knappen på et falsk grundlag, idet den anvendte test, PCR-testen, ikke kan bruges til at stille sygdomsdiagnoser. Derfor har […]

Den tysk/amerikanske advokat Reiner Fuellmich har startet historiens største erstatningssag mod verdenssundhedsorganisationen WHO. Advokat Fuellmich har tidligere ført og vundet erstatningssager mod nogle af verdens største firmaer. Fuellmilchs påstand er bl.a., at WHO har trykket på pandemi-knappen på et falsk grundlag, idet den anvendte test, PCR-testen, ikke kan bruges til at stille sygdomsdiagnoser. Derfor har […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x