Sagsanlæg mod WHO for sundhedsbedrageri

Den tysk/amerikanske advokat Reiner Fuellmich har startet historiens største erstatningssag mod verdenssundhedsorganisationen WHO. Advokat Fuellmich har tidligere ført og vundet erstatningssager mod nogle af verdens største firmaer.

Fuellmilchs påstand er bl.a., at WHO har trykket på pandemi-knappen på et falsk grundlag, idet den anvendte test, PCR-testen, ikke kan bruges til at stille sygdomsdiagnoser. Derfor har private virksomheder og borgere krav på erstatning som følge af de skader, som WHO’s bedrageriske, politiske pandemi-beslutning har haft. Det bliver meget interessant at følge den retssag, som jo desværre nok kommer til at tage så lang tid, at konsekvenserne af WHO’s kriminalitet mod menneskeheden når at sætte sig som en kronisk samfundssygdom, inden der falder dom.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
mifrank
torsdag, 8 april 2021, 22:43 22:43

Kan man ikke gøre noget ved de lange ventetider i retssystemet. En slags hastevedtaget f.eks. Jeg synes også det allerede tager lang tid med Mette F. sagen …