Prognose: Coronakrigen slutter i 2025

Her er min aktuelle prognose for tidsforløbet af den globale coronakrig inkl. besættelsen af Danmark.

2020: Fjenden indleder angrebet, der kulminerer i lockdown-besættelsen af Danmark den 11. marts under løfte om, at det kun for en meget kort periode, hvorefter det hele bliver normalt igen.

2021: Lockdown-besættelsen fortsætter og udvides med flere frihedsreducerende krav til den danske befolkning. Nogle få pionerer begynder at protestere højlydt, og folk samler sig i små forsamlinger til demonstrationer – fremmødet er dog meget begrænset, da det store flertal af danskerne fortsat har tillid til myndighederne og autoriteterne i de statsfinansierede medier.

2022: Fjendens angreb på friheden fortsætter i form af juridiske slagsmål om tvangsvacciner, tvangstest og tvangscoronapas. Den globale frihedsbevægelse svarer igen med søgsmål mod WHO, World Economic Forum og kollaboratør-regeringer. Der falder domme i sagerne. Coronafascismen fortsætter.

2023: Frihedsbevægelsen i Danmark bliver folkelig. Mange flere går på gaderne til demonstrationer og protest. Den civile ulydighed mod de fascistiske undertrykkere udbreder sig og vokser til ca. 10-20 % af befolkningen. Dele af modstandsbevægelsen vælger også at bruge voldelige midler i form af bl.a. sabotage mod besættelsesmagtens centrale intallationer i Danmark. Samme udvikling ses i resten af verden, hvor konfrontationerne mellem frihedselskende borgere og fascistiske medløbere især bliver tiltagende voldelige i USA.

2024: WHO sundhedsbedrag bliver almindeligt kendt, og der bliver også fremlagt dokumentation for de andre centrale aktører i den globale krig mod folkefriheden og folkesundheden. Den juridiske, civilt ulydelige og voldelige modstandsbevægelse fortsætter globalt, også i Danmark. Flere politifolk og soldater tilslutter sig modstandsbevægelsen. Samtidig er det digitale kontrolsystem blevet rullet ud; alle er blevet chippet, kontanterne er blevet fjernet, og centralbankernes digitale valuta er eneste gyldige betalingsmiddel. Flere og flere indser, at det slet ikke handler om sundhed, men udelukkende handler om, at en lille elite ønsker at udøve total kontrol.

2025: Fjenden begynder at tabe vigtige slag og indser, at de bliver nødt til at skifte til Plan B, som er en strategisk kapitulering. Danmark bliver befriet fra coronabesættelsen! Besættelsesmagten lader folket vinde den sundhedsmæssige frihed, mens de beholder den digitale systemkontrol, som var deres endemål helt fra starten. Folket tror, at de har vundet, mens de reelt har tabt. Den Store Nulstilning og Den Fjerde Industrielle Revolution blev gennemført, præcis som planlagt af World Economic Forum.

2026-: Cirka 20 % af befolkningen vil fortsat insistere på frihed fra det teknokratiske tyranni, da de har gennemskuet, at krigen slet ikke er vundet, men derimod tabt! De vil opbygge parallelle, frie samfund, hvor livet leves som i de gode gamle dage, og hvor computere m.v. er redskaber for frie, bevidste mennesker og ikke noget, vi er slaver af. Således vil fjenden ende med vedvarende at besætte ca. 80 % af befolkningen som følge af Coronakrigen, og verden vil i mange år frem være delt i to. Det vil primært være et spørgsmål graden af åndelig vækkelse, om man vælger at tilhøre den ene eller den anden gruppe.

DISCLAIMER: Dette indlæg er en analytisk prognose og ikke en opfordring til vold. Jeg håber stadigvæk, at friheden kan vindes 100 % med fuldstændigt fredelige og lovlige midler. Det er i hvert fald, hvad jeg fortsat selv vil gøre brug af og opfordre andre til. Vi må ikke miste håbet, selvom det ser sort ud lige nu.

4.2 23 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
tirsdag, 13 april 2021, 9:44 09:44

der er ingen tvivl om at der er en plan – lige så vel som der har været en før. Jeg siger ikke at der ikke er meget som kunne tyde på meget af det som du skriver men jeg må indrømme at jeg ikke gad læse den igennem for når det kommer datoer/årstal så begynder det at minde om profetier som kan blive forvekslet med religiøsitet. Det er rigtig at vi skal erkende stykkevis, at sløret skal løftet og vi skal fornemme forandringstiden lige som forårets komme. f.eks har Jehowas Vidner forsøgt at sætte datoer på og det er… Read more »