Prognose: Coronakrigen slutter i 2025

Her er min aktuelle prognose for tidsforløbet af den globale coronakrig inkl. besættelsen af Danmark. 2020: Fjenden indleder angrebet, der kulminerer i lockdown-besættelsen af Danmark den 11. marts under løfte om, at det kun for en meget kort periode, hvorefter det hele bliver normalt igen. 2021: Lockdown-besættelsen fortsætter og udvides med flere frihedsreducerende krav til … Læs videre Prognose: Coronakrigen slutter i 2025
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Aroun
Aroun(@aroun)
fredag, 9 april 2021, 12:39 12:39

de planlægger også et stort cyberangreb
From “Event 201” to “Cyber Polygon”: The WEF’s Simulation of a Coming “Cyber Pandemic” – unlimitedhangout.com

og ny epidemi i 2025, sig hej til Sars kusine Spars
The SPARS Pandemic 2025-2028: A Futuristic Scenario to Facilitate Medical Countermeasure Communication (centerforhealthsecurity.org)

ja, de har planlagt meget men, hvorvidt det vil lykkedes dem eller ej, ved vi jo ikke.

alting er på sin plads. bevar roen og giv ikke efter for had og vrede.

kærlighed og barmhjertighed til alle.

Frank
Frank(@frank)
tirsdag, 13 april 2021, 9:44 09:44

der er ingen tvivl om at der er en plan – lige så vel som der har været en før. Jeg siger ikke at der ikke er meget som kunne tyde på meget af det som du skriver men jeg må indrømme at jeg ikke gad læse den igennem for når det kommer datoer/årstal så begynder det at minde om profetier som kan blive forvekslet med religiøsitet. Det er rigtig at vi skal erkende stykkevis, at sløret skal løftet og vi skal fornemme forandringstiden lige som forårets komme. f.eks har Jehowas Vidner forsøgt at sætte datoer på og det er… Read more »