Corona er en farlig kult: Sådan kommer du ud

Coronatro er på kort tid blevet verdens største og farligste sundhedskult. Coronatro er en kult, da de troende er fanatiske, kontrolleret af autoritære ledere, og da de bliver udstødt og forfulgt, hvis de vælger at forlade kulten. Men heldigvis er der en vej ud – også af denne moderne kult, der er baseret på omvendt … Læs videre Corona er en farlig kult: Sådan kommer du ud
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]