Corona er en farlig kult: Sådan kommer du ud

Coronatro er på kort tid blevet verdens største og farligste sundhedskult.

Coronatro er en kult, da de troende er fanatiske, kontrolleret af autoritære ledere, og da de bliver udstødt og forfulgt, hvis de vælger at forlade kulten. Men heldigvis er der en vej ud – også af denne moderne kult, der er baseret på omvendt sundhed.

Coronatro er farlig, da den kræver, at de troende overholder en række sundheds- og samfundsskadelige regler såsom, at man skal trække vejret gennem masker fyldt med mikroplast og andre skadelige stoffer, og man bliver straffet med bøder, hvis man bliver taget på fersk gerning i at trække vejret frit.

Coronatro er asocial, da troen betragter andre mennesker som farlige smittebærere, som man bør holde afstand fra. Man må kun være tæt på andre mennesker, som er godkendt af kultens ledere, og som regelmæssigt lader kroppen penetrere af de hellige testpinde og væsker, der kaldes “vacciner”.

Coronatro er troen på, at der findes et dødsensfarligt nyt coronavirus, der er årsag til den dødsensfarlige nye sygdom, CoVid-19, der kræver streng overholdelse af frihedsbegrænsende leveregler. Alle beviser og argumenter imod denne tro bliver ignoreret. Fri, åben og offentlig debat om det allerhelligste, coronaen, er ikke tilladt indenfor kulten, da det bliver betragtet som blasfemi og vantro. Hvis man nævner ord som ‘ernæring’ og ‘naturligt immunforsvar’, så bliver man øjeblikkeligt udstødt. Det samme sker, hvis man påpeger, at det måske er sundere for samfundet at tillade folk at blive syge end at forbyde dem at være frie.

På ét punkt er coronakulten meget anderledes end andre kultbevægelser: Kultmedlemmerne er i flertal! Der er langt flere, der tror på coronaen, end der ikke tror på coronaen. Det gør kulten ekstra farlig, da den dermed har flertallets magt. Den nye religion og omvendte sundhedstro findes også i de højere lag i samfundet blandt politiske ledere, virksomhedsledere, m.v., så det er pt. den mest magtfulde religion i Danmark. Coronatro er en ny form for satanisme, da den nye kult er baseret på det gamle, sataniske princip om at tage det gode, vende det på hovedet og manipulere folk med det ind i noget, der reelt er ondt.

Tre trin til at komme ud af coronakulten

Her er tre trin til at komme ud af den skadelige coronakult:

  1. Opsøg også den forbudte, kritiske og rationelle information om coronaen – og dan din egen mening baseret på beviser og argumenter fra begge sider
  2. Find nogen at tale med, som selv har været med i kulten, og som det er lykkes at komme ud – tag imod den hjælp og støtte, som du kan få til din afhjernevask
  3. Gå ind i nye relationer med mennesker, der hylder de fire f’er: frihed, fornuft, fællesskab og forskellighed

Når du er kommet ud på den anden side, så prøv også at reflektere lidt dybere over, hvad der gjorde, at du kunne blive lokket ind i sådan en skadelig kult. Hvad kan du gøre for at undgå, at det sker igen? Hvad kan du gøre for at hjælpe andre, der stadigvæk er fanget i coronakulten?

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments