Ny video: Men In Black i går

Det var en dejlig folkefest at gå op til fra Enghave Plads-metro i går aftes. Pladsen var fyldt af glade frihedselskere, der kæmper den fredelige kamp for Danmarks befrielse fra coronabesættelsen.

Jeg gik med indtil Gammel Kongevej / H. C. Ørstedsvej, hvorefter jeg tog bus 1A hjem på en ikke-voldelig måde.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
tirsdag, 13 april 2021, 10:36 10:36

Jeg deltog også – og der er jo en dejlig stemning når en masse mennesker samles omkring noget de er enige i. Så langt så godt – jeg stod også af omkring H.C Ørstedsvej efter det mere og mere gik op for mig hvem det var jeg støttet. Jeg tale med flere mennesker undervejs og jeg oplevede lige så mange får her iblandt deltagerne som når dem der arrengeret demoen taler om frihed og folk generelt. Jeg har i det meste af mit liv haft med misbrug at gøre og kan “lugte” manipulationer på afstand. Det er ikke fordi jeg… Read more »

Frank
Frank
tirsdag, 13 april 2021, 10:54 10:54
Reply to  Frank

STORT PS.
Misforstå mig ikke – jeg gider kun at deltage fordi jeg er meget enig og syns du gør et stort og godt stykke arbejde.
forsæt det gode arbejde – vi er på vej.