Hjælp til politiet og journalister: Lær at tælle

Nu da politiet og journalister har demonstreret, at de ikke kan tælle antallet af deltagere til demonstrationer mod Mette Frederiksen-regeringens fascistiske coronapolitik, så sender jeg her en lille instruktionsvideo til landets politibetjente og propagandamedier:
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
PeterT
tirsdag, 13 april 2021, 12:11 12:11

Der er en person der har været så venligt at tælle hvormange der var ved at putte prikker på hvert demonstrat i et billede fra begyndelsen af demonstrationen. Der var mindst 1200 i begyndelsen af demonstrationen, og der var måske 200 der sluttede sig til på vejen, dvs mellem 1200 og 1400 demonstranter, det mere end det dobelte som medierne sagde, 600. Medierne har bestemt brug for at lære matematik, eller briller, eller begynde at være ærligt med sig selv omkring internt korruption. Måske skule journalister i mainstream medie spørg sig selv om de kan stå indenfor den retning som… Read more »

Last edited 1 year ago by PeterT
Frank
tirsdag, 13 april 2021, 14:12 14:12

nu ved jeg ikke lige i hvilken forbindelse dette opslag er baseret på – artikeler om demoen i lørdags ? hvor mange siger medierne og politiet og hvor mange vil du selv skyde på der var ?