New video: Unite for freedom and health!

This video is a follow-up to this post.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS or The Holistic Health Blog og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
tirsdag, 13 april 2021, 14:07 14:07

Pliiiss tal dansk tak – vi arbejder på at blive et suveren land. På Lokalisering frem for den fascistiske Globalisering. Hvad skal det til for ??
op på hesten igen!