Ny video: Dobbelt-tænkning som fjendens våben i coronakrigen mod os

Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
Jytte Dahl
mandag, 12 april 2021, 22:34 22:34

👍helt rigtigt…

PeterSvend
PeterSvend
tirsdag, 13 april 2021, 1:28 01:28

Jamen, jeg vil da gerne tage dig på ordet, at vi godt må svare selvom vi er uenige. Det første er, at HVIS du er færdigvaccineret behøver du IKKE også skulle fremvise at du er testet. Oplægget siger, at Coronapasset skal vise om du er vaccineret eller ved podning er registreret med antistoffer (har været smittet) eller har en test der ikke er mere end 72 timer gammel. Altså én af de 3 muligheder. At man vil inddrage kontanter er slemt for kriminelle miljøer og slemt for de mange mennesker der mere eller mindre lever af sorte penge. En trøst… Read more »