The free people of the world must stand together against the global power elite

I consider covid-19 as World War 3. It is not a war between nations. It is a war between the global power elite and the free people of all nations. Covid-19 has almost nothing to do with health. It has almost everything to do with power and control. The enemy tries to manipulate us through … Læs videre The free people of the world must stand together against the global power elite
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS or The Holistic Health Blog og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]