Borgerforslag: 3.000 kr. om ugen til dem, der ikke lader sig teste

Nogen bør oprette et borgerforslag om, at enhver, der ikke lader sig coronateste, har ret til at få 3.000 kr. skattefrit udbetalt af staten pr. uge. Det er statens udgift til to coronatest pr. uge til en borger. Det vil sætte gang i økonomien, så de små private virksomheder, der laver andet end at teste … Læs videre Borgerforslag: 3.000 kr. om ugen til dem, der ikke lader sig teste
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
tirsdag, 13 april 2021, 13:43 13:43

hænger i god tråd med at arbejdsmarked, skattevæsnet og det monnetære system skal laves om ….. desværre ligger der allerede planer i skufferne hvordan det skal komme til at se ud. hvis vi borger ikke begynder at komme med protester og ideer til hvordan det ellers kan og skal se ud så er det by by demokrati og frihed. (ps. ved godt vi ikke har demokrati selv om de fleste tror det!) Et af mine forslag er at landbruget skal omlægges !! For det første har vores politiker i den grad svigtet i årtier og givet dem kompensationer, dispensationer osv.… Read more »