Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

De reelle sundhedskonsekvenser af corona

Sundhed er i følge WHO’s originale definition en tilstand af optimalt fysisk, mentalt og socialt velbefindende. Sundhed er mere end blot fravær af sygdom. Corona har nu i over et år inficeret ikke så meget vores kroppe, men i høj grad vores sind via medierne og myndighederne. Det har forvrænget den herskende opfattelse af sundhed […]

Sundhed er i følge WHO’s originale definition en tilstand af optimalt fysisk, mentalt og socialt velbefindende. Sundhed er mere end blot fravær af sygdom. Corona har nu i over et år inficeret ikke så meget vores kroppe, men i høj grad vores sind via medierne og myndighederne. Det har forvrænget den herskende opfattelse af sundhed […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x