De reelle sundhedskonsekvenser af corona

Sundhed er i følge WHO’s originale definition en tilstand af optimalt fysisk, mentalt og socialt velbefindende. Sundhed er mere end blot fravær af sygdom.

Corona har nu i over et år inficeret ikke så meget vores kroppe, men i høj grad vores sind via medierne og myndighederne. Det har forvrænget den herskende opfattelse af sundhed til, at sundhed netop blot er fravær af sygdom, og faktisk blot fravær af én sygdom, nemlig covid-19. Det er vanvid.

De reelle konsekvenser af corona er ikke så meget konsekvenserne af blive smittet med det nye coronavirus. De reelle konsekvenser er primært konsekvenserne af at leve i et samfund med ensidig propaganda og stringente regler om corona.

De sundhedsmæssige konsekvenser af corona omfatter bl.a.:

  1. Øget frygt og stress, herunder sygdomsangst, social angst og stress som følge af utryghed og uforudsigelighed i jobsituation, økonomi, fødevareforsyning, m.v. Det kan videre øge trøstespisning og overvægt samt føre til type 2-diabetes og hjertekarsygdom – og en direkte reduktion af den mentale sundhed.
  2. Overdrevet brug af håndsprit kan reducere forekomsten af gavnlige bakterier i tarmen, hvilket bl.a. kan svække immunforsvaret.
  3. Reduceret fysisk aktivitet som følge af mundbind og lockdown kan øge forekomsten af overvægt, hjertekarsygdom, type 2-diabetes og mange andre sygdomme og helbredsproblemer.
  4. Social afstand og isolation kan reducere hjernens dannelse af hormonet oxytocin, hvorved det antiinflammatoriske forsvar forringes med øget risiko for en række forskellige sygdomme til følge – og naturligvis en direkte reduktion af den sociale sundhed.
  5. Skadevirkning af test i form af hyppig penetration af vatpinde i halsen og i næsen af personer uden uddannelse i anatomi.
  6. Bivirkninger af covid-19-vacciner, herunder både akutte bivirkninger og langsigtede bivirkninger, der er bl.a. rapporteret tilfælde af voldsomme allergiske reaktioner, blodpropper og død – at tage en risikabel vaccine mod noget, der er ufarligt, er sundhedsskadeligt ud fra en sandsynlighedsbetragtning.

Og sådan kunne jeg blive ved og ved med at liste skadevirkningerne af de tiltag mod corona, som verdens regeringer “tilfældigvis” alle er blevet enige om at gennemføre.

Jeg tør slet ikke regne på, hvad de sundhedsøkonomiske konsekvenser er af den usunde coronapolitik. Ud fra en sundhedsøkonomisk betragtning er det også værd at overveje, hvad man ellers kunne få af sundhed for de 100 milliarder kroner, som Danmark nu bruger på coronatest pr. år.

Det er vanvittigt. Det er skræmmende. Det skal bekæmpes – på ikke-voldelige måder. Nu!

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
onsdag, 14 april 2021, 10:33 10:33

….1 – Stress er kræftf fremkaldene – måske en af hovede årsagerne til kræft. Depretioner og psykiske sygdomme.
…2. og eksem – udtørret hud.

..7 – for slet ikke at tænke på hvad det kommer til at betyde for de næste generatioen – vores børns opfattelse af sig selv, verden og hinanden.

Frank
onsdag, 14 april 2021, 10:36 10:36
Reply to  Frank

ps. hvad med et bage hvor der står “jeg er beskyttet – jeg er ansvarlig – jeg har samfundssind – jeg er suveren og autonom”