Flemming Blicher prøver at trænge igennem til Justitsministeren

Flemming Blicher har klaget til Justitsministeren om den behandling, han blev udsat for af Københavns Politi den 1. april 2021. I denne video prøver Flemming Blicher så at trænge igennem systemets mure via telefon. Åbent brev den 5. april 2021 Opfølgende brev den 13. april 2021 Der er noget galt i Danmark…
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
tirsdag, 13 april 2021, 19:37 19:37

Demokrati? Retsstat? Lige for loven? Offentligt ansatte har da pligt til at oplyse deres navn og/eller medarbejdernummer hvis man beder om det, ellers kan man jo ikke klage over den offentligt ansattes sagshåndtering. Damen sidder i justitsministeriet. Det er det ministerium, hvor man bør kende allermest til den slags. Det er himmelråbende og vi har efterhånden nul retssikkerhed tilbage. Hvorfor tager de overhovedet telefonen? De kunne bare sætte en telefonsvarer på, som siger: “du skal bare klappe i og lægge røret på, og så gøre som du får besked på, af den store leder og hendes lakajer, ellers sætter vi… Read more »

Jytte Dahl
tirsdag, 13 april 2021, 20:59 20:59

Det er så BUND KORRUPT…selvfølgelig bider “køteren” da ikke…den hånd der fodrer den…Jo mere I… Flemming og Per (og mange mange flere)…kræver jeres menneskerettigheder og grundlovssikrede rettigheder…jo klarere og tydeligere ses “myndigheds-parasitterne’s” vellønnede… og deraf korrumperede menneskesyn…”myndigheds-parasitterne” er alene placeret i første magt-position… for at stoppe befolkningens basale rettigheder…og friholde magtapparatet for ubehagelige overraskelser…

tak for jeres mod…og kamp…
for ikke at lade jer kue af fascisterne’s krigs-manøvre mod jer…og os der ikke bare samtykker og retter ind !!

Frank
torsdag, 15 april 2021, 10:42 10:42

jeg plejer at sige hele denne corona situation er omkring 80% politisk og har måske 20% noget med sundhed at gøre. Nu skal jeg indrømme at jeg ikke orkede at se hele denne video da den ventetone var ulidelig at høre på og det bleve en endnu mere rodet video da Flemming forsøgt at kommer med kommentar hen over – de må I finde en løsning på så kvaliteten bliver bedre og I måske kan få budskabet ud til flere. Når det er sagt så vil jeg også takke for jeres indsat, mod og tålmodighed. Jeg har i et par… Read more »