Kategorier
Åbne breve Brændgaard Bloggen

Klage over Københavns Politi

Da jeg ikke forventer en ordentlig behandling af min klage, så deler jeg teksten offentligt her. Det er teksten fra en e-mail til den såkaldt uafhængige politiklagemyndighed.

Jeg ønsker at klage over den behandling, jeg får af Københavns Politi via 114 i denne samtale: https://perbraendgaard.dk/2021/04/13/ny-video-jeg-ringer-til-politiet-og-beder-om-ord-listen/
Jeg ønsker at klage over to forhold: 

  1. Jeg bliver nægtet oplysning om, hvilke ord det er forbudt at kalde politiet, hvorved der ikke er nogen retssikkerhed for borgere ved kommunikation med politibetjente. Definitionen på retssikkerhed er som bekendt, at det er muligt, INDEN man udfører en handling, at vide om den er lovlig eller ulovlig.  
  2. Manden i telefonen er generelt ubehøvlet og giver mig ikke den service, jeg har ret til at få fra politiet. Han anbefaler mig at ringe til min læge, hvilket jeg opfatter som dybt krænkende. 

Samtalen er foretaget i dag, den 13. april 2021, kl. 15:48. 

Jeg ønsker også at klage over Den Uafhængige Politiklagemyndighed og jeres behandling af mine tidligere klager over politiet. Jeg ønsker bl.a. at klage, da Den Uafhængige Politiklagemyndighed ikke er uafhængig, men netop afhæng af politiet. Der er således tale om falsk markedsføring, der giver borgerne en falsk tryghed og retssikkerhed. Mit spørgsmål er derfor: Findes der en reelt uafhængig klagemyndighed, hvor man kan klage over Den Uafhængige Politiklagemyndigheds afhængighed af politiet? 


Med venlig hilsen
Per Brændgaard


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 9 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading