Ny video: Besøg hos politiet og sang foran retten

Dagens motionstur gik forbi politistationen på Københavns Hovedbanegård, hvor jeg forsøgte at få svar på dette spørgsmål: Er det frivilligt eller et lovkrav, at man nu hilser på hinanden med Heil Metler? Det er meget svært for mig at få svar på det spørgsmål.

Derefter gik jeg en tur på Strøget og hen foran Københavns Byret, hvor jeg sang nogle improviserede frihedssange.

Derudover er jeg glad for, at politiet med deres nye stævning af mig nu har bevist, at Danmark er blevet et fascistisk land. Da jeg forventer, at Københavns Byret vil dømme politisk, dvs. fascistisk, og da jeg ikke vil betale bøder for at gøre brug af min ytringsfrihed til at kalde fascister for fascister, så forventer jeg at blive anholdt til tvangsafsoning af bødestraffen som fængselsstraf.

Jeg vil benytte tiden i fængslet til at håndskrive en bog, som jeg vil udgive, når jeg om nogle år bliver sat på fri fod igen. Det kan selvfølgelig være, at jeg får fængselsstraffen forlænget på ubestemt tid, hvis de vurderer, at min blyant er et farligt våben. Det løser også min 20-årige datters problem med at finde en lejlighed i København.

I mit næste liv vil jeg være Rasmus Paludan, så jeg kan få beskyttelse i stedet for forfølgelse af politiet for at gøre brug af min ytringsfrihed.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments