Ny video: Jeg ringer til politiet og beder om ord-listen

Jeg har i dag ringet til Københavns Politi for at få udleveret deres liste over ord, som politiet ikke vil finde sig i at blive kaldt af folket. I videoen kan du se, hvordan den samtale gik…
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
tirsdag, 13 april 2021, 18:58 18:58

Hvorfor du ikke vil bære mundbind hos din læge, er da også et under. Er det pga. forfængelighed og/eller for at vise derespekt … hm? Som du ved, smitter du andre hvis du selv er smittet (også selvom du ikke selv føler at have symptomer). Lægen har (som du dog ved) en del ældre sårbare patienter i sin konsultation, hvoraf flere kan være alvorligt syge – men du mener ikke at du bør gøre noget for ikke at bringe smitte videre til dem ifald du (uvidende) er smittebærer? Det kaldes dog ellers for at udvise socialt ansvar. At du muligt… Read more »

onsdag, 14 april 2021, 11:17 11:17
Reply to  PeterSvend

hvis vi ikke kan få lov til at tænke selv og nogen der utallige gange har bevist at de ikke er deres ansvar bevist som f.eks. politiker og politiet så burde det være vores pligt at gøre opmærksom på dette i stedet for blind lydighed som er lige så farlig som de du påstår Per er. Der er også skrevet i trafikreglerne at man skal køre efter forholde – der er forskel på om man er gammel og ikke har så hurtige reflekser som hvis man rask og ung. (her med ikke sagt at jeg går ind for roadracing!!! )… Read more »

tirsdag, 13 april 2021, 19:29 19:29
Reply to  PeterSvend

Kære PeterSvend. Ikke fordi jeg skal forsvare Per Brændgård. Han kan godt klare sig selv. Men jeg kan godt sætte mig i hans og dit sted, og se det hele “udefra”. Jeg skulle på en privat øjenklinik og have en øjenoperation. Jeg ringede i forvejen og sagde, at jeg var fritaget for mundmind, men at jeg lige skulle høre om deres holdning til det. Jeg fik grøn kort, dvs, det var OK. Jeg har ikke sat mine ben hos lægen i over et år, for gad vide, om de respekterer den enkeltes ret til ikke at bære mundbind. Desuden har… Read more »

onsdag, 14 april 2021, 11:03 11:03

WTF 8o Du vil vel egentlig kunne anlægge injuriesag – manden er ikke læge men antyder at du er psykisk syg ud fra et typisk fascistisk menneskesyn. Som du siger er de ansat af os og for os og skal derfor betjene dig med oplysninger som de må ligge inde med. Vi glemmer lidt at jura ikke har noget med retfærdighed at gøre men en flok regler som nogen er blevet enige om at er de rigtig – men som samfundet afvikler sig bliver de mere og mere facistiske. Ved demokratiets opstående var det de samme typer mennesker som lave… Read more »