Ny video: Jeg skal i retten for ytringer

Jeg skal i retten for at have kaldt politibetjente og DSB-betjente for fascister. Jeg fortæller mere om sagen i denne video.

Hvad er fascisme? Læs ordbogen

Straffelovens § 121

Tilmeld
Besked om
4 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
tirsdag, 13 april 2021, 11:35 11:35

fuld støtte og respekt herfra ! det er klart politisk ! “uden domsmænd” – uden advokat bistand ? vil det sige uden såkaldte vidner ? …du kan vel få lov til en bisidder!? eftersom hverken politet eller de ansatte i DSB er lægefaglige uddannet har de ingen grundlag for at bestride din fritagelse. Vi får at vide at vores samfund bygger på tilladt – et samfund er borgerne og ikke systemet. Systemet er blevet fascistisk som der er gode grunde til, ikke at have tillid til – især når vores folkevalgte lyver, bryder grundloven og holde os hen i uvidenhed…det… Read more »

Majken
Majken
tirsdag, 13 april 2021, 11:35 11:35

Hej Per Ytringsfriheden er taget fra os og vi lever nu i et fascistisk samfund. 😥 Du taler din egen sag så godt. Ønsker dig al held og lykke i den kommende retssag.🙏

tinamariejacob
tinamariejacob
tirsdag, 13 april 2021, 12:50 12:50

Hej Per . Ja det måtte jo komme , det var forventet . Sådan ser jeg det , alle der stikker næsen længst frem bliver ramt ..og tusind tak for dig , at du har modet til det . Jeg tænker måske det kunne være en idé , ikke at personlig gøre begrebet, altså istedet for , at sige , du er en fascist, så sige det du gør er fascistisk . Om personen så er fascist er en anden snak . Tror det vil gøre en forskel . Bare en tanke . Og tusind tak for dine gode videoer… Read more »

tinamariejacob
tinamariejacob
tirsdag, 13 april 2021, 13:02 13:02
Reply to  tinamariejacob

Hov noget af teksten smuttede . Ja du siger det jo selv mht ikke at personlig gøre begrebet , at forskellen på , at være eller, at gøre .. folk flest personliggør jo konstruktiv kritik , og man må kalde en spade for en spade , men nogle gange kan det være godt at sno sig lidt , ikke forråde sig selv , blot sno sig for en stund og samtidig får sagt det væsentlige .. ☺