Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Forslag til ny psykiatrisk diagnose: immunofobi

Jeg foreslår hermed, at håndbogen til diagnose af psykiatriske lidelser udvides med en ny diagnose: immunofobi. Forslag til definition: immunofobi er sygelig frygt for eget immunforsvar. Symptomer: Overdrevet frygt for at blive smittet med et virus, som et naturligt, stærkt immunforsvar kan håndtere.Overdrevet frygt for at smitte andre med et virus, som et naturligt, stærkt […]

Jeg foreslår hermed, at håndbogen til diagnose af psykiatriske lidelser udvides med en ny diagnose: immunofobi. Forslag til definition: immunofobi er sygelig frygt for eget immunforsvar. Symptomer: Overdrevet frygt for at blive smittet med et virus, som et naturligt, stærkt immunforsvar kan håndtere.Overdrevet frygt for at smitte andre med et virus, som et naturligt, stærkt […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x