Forslag til ny psykiatrisk diagnose: immunofobi

Jeg foreslår hermed, at håndbogen til diagnose af psykiatriske lidelser udvides med en ny diagnose: immunofobi. Forslag til definition: immunofobi er sygelig frygt for eget immunforsvar. Symptomer: Overdrevet frygt for at blive smittet med et virus, som et naturligt, stærkt immunforsvar kan håndtere.Overdrevet frygt for at smitte andre med et virus, som et naturligt, stærkt … Læs videre Forslag til ny psykiatrisk diagnose: immunofobi
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
onsdag, 14 april 2021, 8:26 08:26

Immunofobi er også frygten for at blive naturligt imun. Man ønsker ikke at blive imun, men vil helst forblive et potentielt offer. Det giver en følelse af fællesskab og man er bange for at miste sin plads i samfundet hvis man bliver imun. Hvem gider omgås de naturligt imune? Ofte leder immunofobi til afhængighed og normalisering af frygt. Man indretter sit liv i frygt og har svært ved at give slip på frygten, for så er der ingen indhold tilbage i livet. Man har glemt hvordan man lever livet uden frygt og man er blevet glad for at være i… Read more »