Coronakrigen: Forældre til skolebørn skal sige fra nu

Det er mit indtryk, at fjenden hovedsageligt fører coronakrigen mod vores børn og gamle nu. De tvinger børnene til skræmmende test og de gamle til farlige vacciner. Det er derfor vigtigt, at forældre med børn i grundskolen eller på ungdomsuddannelse siger fra nu ved at gøre brug af retten til at være fritaget for enhver … Læs videre Coronakrigen: Forældre til skolebørn skal sige fra nu
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
mandag, 19 april 2021, 10:06 10:06

det er lige så vigtig at vi begynder at bruge kontanter !!
Lige som hysteriet om covid bliver benytte politisk – får alle til at se den anden vej end det som der virkelig forgår – lige som en tryllekunstner – har de vente på den rette situation til at få indført en nyt monnetærtsystem…der kommer til at snøre sække helt til og vi må gå fra snøvsen for at få brudt deres magt. vi bliver til slaver i deres verden.
https://www.mm.dk/artikel/national-e-valuta-kan-igen-give-nationalbankerne-magten-over-pengene?SNSubscribed=true&ref=newsletter&refid=mandag-morgen-gratis-normal-377&utm_campaign=Mandag%20Morgen&utm_medium=e-mail&utm_source=nyhedsbrev