Coronakrigen: Forældre til skolebørn skal sige fra nu

Det er mit indtryk, at fjenden hovedsageligt fører coronakrigen mod vores børn og gamle nu. De tvinger børnene til skræmmende test og de gamle til farlige vacciner.

Det er derfor vigtigt, at forældre med børn i grundskolen eller på ungdomsuddannelse siger fra nu ved at gøre brug af retten til at være fritaget for enhver form for coronatyranni.

Voksne med gamle forældre har et særligt ansvar for at informere deres gamle om risikoen ved at tage imod en såkaldt “vaccine” mod covid-19. Risikoen er alvorlige bivirkninger, vaccinefremkaldt sygdom og i værste fald kan man dø af at blive vaccineret.

Små børn og gamle mennesker er særligt sårbare overfor propaganda og gruppepres, så de skal beskyttes af os, der befinder sig mere midt i livet.

Min holdning er enkel: Det er dumt at forebygge en ufarlig sygdom med farlig medicin! Risikoen ved vaccinerne kan simpelthen ikke opveje risikoen ved at blive smittet med det nye coronavirus. Heller ikke hvis man er “sårbar”. Hjælp hellere dig selv, dine børn og dine gamle til at blive stærke ved at styrke deres naturlige immunforsvar med god ernæring m.v. Vores naturlige immunforsvar kan klare meget mere, end medicinalindustrien vil have os til at tro.

Min holdning er også, at coronaen slet ikke handler om sundhed, men om frihed og kontrol. Fjenden ønsker at kontrollere os via vores frygt for sygdom. Det kan de kun lykkes med, hvis vi ikke tror på vores egen styrke og sundhed i vores naturlige immunforsvar og optimal ernæring. De kan kun lykkes, hvis vi overgiver os til Moder Mettes falske omsorg med masker, afstand, test, vacciner og pas.

Det er efter min mening ikke hverken statens eller private virksomheders opgave at bestemme, hvordan det enkelte menneske holder sig sund og forebygger sygdom. Besættelsesmagten udnytter nu hullerne i lovgivningen omkring epidemier til at indføre, hvad der reelt er et fascistisk/kommunistisk diktatur. Det passer tilsyneladende meget godt med temperamentet hos Socialdemokratiet, SF og Enhedslisten, men de såkaldt borgerlige og liberale partier i Folketinget har også svigtet folket under coronabesættelsen.

Ingen i systemet kan eller vil eller tør undersøge eller tale højt om, hvad coronaen egentlig handler om, og hvem der egentlig giver ordrerne til ikke blot den danske regering, men også til regeringerne i de lande som Danmark samarbejder med. Det er en global besættelse, hvor den rige elite har besat systemet, og hvor den eneste vej til frihed er en massiv vækkelse og fredelig modstand i befolkningen.

Sluk for propagandaen, tænd for den sunde fornuft og tag så det slavebind af!

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
mandag, 19 april 2021, 10:06 10:06

det er lige så vigtig at vi begynder at bruge kontanter !!
Lige som hysteriet om covid bliver benytte politisk – får alle til at se den anden vej end det som der virkelig forgår – lige som en tryllekunstner – har de vente på den rette situation til at få indført en nyt monnetærtsystem…der kommer til at snøre sække helt til og vi må gå fra snøvsen for at få brudt deres magt. vi bliver til slaver i deres verden.
https://www.mm.dk/artikel/national-e-valuta-kan-igen-give-nationalbankerne-magten-over-pengene?SNSubscribed=true&ref=newsletter&refid=mandag-morgen-gratis-normal-377&utm_campaign=Mandag%20Morgen&utm_medium=e-mail&utm_source=nyhedsbrev