Frihed er ikke noget, man får – det er noget, man ta’r!

Historisk set har frihed aldrig været noget, som folket har fået foræret. Det har altid været noget, som folket har måttet kæmpe for – og tage tilbage, hvis det er blevet stjålet. Historisk set har forskellige former for fascistiske tyrannier altid solgt fascismen som noget andet overfor folket. Fascisme er aldrig blevet kaldt fascisme af … Læs videre Frihed er ikke noget, man får – det er noget, man ta’r!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Mortensen
fredag, 16 april 2021, 9:02 09:02

Tak Per.
Det var så god en tale om at tage sin frihed i dag. Inden fascismen tar over, forhåbentlig ikke.
I Randers demonstrerer vi hver torsdag 💙💙💙💙💙🙏🙏🙏🙏🙏

Frank
søndag, 18 april 2021, 10:50 10:50

I den amerkanske forfatning er det en pligt at gøre oprør hvis friheden bliver taget fra folket. (den kunne være rar at få med når grundloven skal skrive om) jeg er dog af den opfattelse at livet er et pardoks – og den totale frihed er en illusion. Som beskrevet før så er der en type mennesker som kan lide at lede og nogen som kan lide at andre gør det. Det er ikke det samme som at dem der leder er de bedste til opgaven!! omkring det med samtykke til sex – så viser det jo igen bare hvor… Read more »

Frank
søndag, 18 april 2021, 12:04 12:04

ps. Tryghed er ikke det samme som frihed men nok nærmer rette til at træde ud i det ukendte.
https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Ftse4.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DOIP.3-86k5EalcDztTyfp9RrIQAAAA%26pid%3DApi&f=1