Frihed er ikke noget, man får – det er noget, man ta’r!

Historisk set har frihed aldrig været noget, som folket har fået foræret. Det har altid været noget, som folket har måttet kæmpe for – og tage tilbage, hvis det er blevet stjålet.

Historisk set har forskellige former for fascistiske tyrannier altid solgt fascismen som noget andet overfor folket. Fascisme er aldrig blevet kaldt fascisme af fascisterne selv. Det er først en betegnelse, der er kommet på senere – i bagklogskabens klare lys.

Historisk set er folkets største styrke vores potentielt store antal mennesker. Hvis tilstrækkeligt mange insisterer på frihed, så bliver de fascistiske magthavere nødt til at give os den. Det behøver ikke ende med trusler om halshugning af kongen som under Den Franske Revolution eller stormløb på Christiansborg og Amalienborg med vrede mænd og kvinder bevæbnet med høtyve. Især nu om stunder er det mere effektivt med en fredelig, ikke-voldelig revolution mod den fascistiske undertrykkelse af frihedselskende mennesker.

Det vigtigste nu er, at man ikke gør ingenting. Det kan godt være, at det gamle princip om, at den, der tier samtykker, ikke længere gælder rent juridisk i forhold til sex, men det gælder så sandelig i forhold til fascisme. Hvis du bare finder dig i de frihedsberøvende regler og følger dem blindt, så vil de fascistiske love og regler til sidst udgøre et tyranni. Heldigvis er de coronafascistiske love og regler så tossede, at man ikke skal tænke sig særligt meget om, før man indser det, og før man opdager, at der er masser af muligheder for fredelig, ikke-voldelig, lovlig modstand. Det kræver blot lidt bevidsthed, mod og handling.

Hvis du ikke gør den smule, som du kan nu, og som faktisk er nok, hvis mange andre gør det samme som dig, så går det ud over dine børn og børnebørn. Det er meget lettere at kæmpe imod nu i processen med indførelsen af den fascistiske stat end at vente, til coronaprojektet er gennemført i total digital kontrol af hver eneste lille mikrobevægelse i vores liv.

I mit sind er der dog ingen tvivl om, at det vil ende med voldelige konfrontationer mellem frihedselskende aktivister og fascismeelskende politibetjente, hvis der ikke kommer en massiv stigning i den fredelige modstand mod mundbind, test og vacciner i den almene befolkning meget snart. Hvis du mener, at regeringens coronapolitik er gået alt for vidt, så kan du bidrage til at fremme frihed og til at undgå voldelig borgerkrig i Danmark ved at gøre fredelig modstand nu, få dine medmennesker med i frihedsbevægelsen, så frustrationerne hos de voldsparate frihedskæmpere ikke bliver for store. Dette er ikke en trussel, men en analyse og prognose.

Er du klar til at tage din frihed tilbage?

Tilmeld
Besked om
4 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Mortensen
Eva Mortensen
fredag, 16 april 2021, 9:02 09:02

Tak Per.
Det var så god en tale om at tage sin frihed i dag. Inden fascismen tar over, forhåbentlig ikke.
I Randers demonstrerer vi hver torsdag 💙💙💙💙💙🙏🙏🙏🙏🙏

Frank
Frank
søndag, 18 april 2021, 10:50 10:50

I den amerkanske forfatning er det en pligt at gøre oprør hvis friheden bliver taget fra folket. (den kunne være rar at få med når grundloven skal skrive om) jeg er dog af den opfattelse at livet er et pardoks – og den totale frihed er en illusion. Som beskrevet før så er der en type mennesker som kan lide at lede og nogen som kan lide at andre gør det. Det er ikke det samme som at dem der leder er de bedste til opgaven!! omkring det med samtykke til sex – så viser det jo igen bare hvor… Read more »

Frank
Frank
søndag, 18 april 2021, 12:04 12:04

ps. Tryghed er ikke det samme som frihed men nok nærmer rette til at træde ud i det ukendte.
https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Ftse4.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DOIP.3-86k5EalcDztTyfp9RrIQAAAA%26pid%3DApi&f=1