Boykot Ritzau: Man kan ikke både være nyhedsbureau og PR-bureau!

I Forfatningspartiet har vi forsøgt at sende en pressemeddelelse til Ritzau, da vi troede, at Ritzau var et nyhedsbureau, og da mange journalister rundt omkring på redaktionerne i Danmark har stor tiltro til den journalistik, som Ritzau producerer, og som den danske nyhedspresse abonnerer på. Vi blev mødt med et svar fra Ritzau om, at … Læs videre Boykot Ritzau: Man kan ikke både være nyhedsbureau og PR-bureau!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Rubo
lørdag, 17 april 2021, 20:10 20:10

Gud her gik man og troede… Nej man er dum, hvis man lader sig overraske over noget mere. Alt er fup – svindel og humbug..

Frank
søndag, 18 april 2021, 11:34 11:34

og det er jo ikke noget som først, lige er sket. Det er noget som er sket igennem årtier. Jeg tror ikke kampen kan vindes igennem deres og systemets metoder. Vi skal tænke helt nyt – lave stærke lokalsamfund som kan klare sig selv – hjælpe hinanden og melde sig ud af systemet og ind i samfundet som er os. Det ska gøre igennem “celler” som vokser og deler sig – små samfund som f.eks. friland, Grobund, Torup osv. Stå af hamsterhjulet og dyrke vores kreativitet, vores lyst til at dele og fællesskabet. Styrke og hjælpe familierne – de er… Read more »

clwnthr.
mandag, 19 april 2021, 9:18 09:18
Reply to  Frank

Helt enig, Frank. Du er inde på rigtig meget rigtigt her.

Frank
mandag, 19 april 2021, 9:32 09:32

så denne artikel i morges – det har jeg vente på længe.
Det er det gamle triks – når alles opmærksomhed er rette et sted hen indføre de den rigtig plan lige som en tryllekunstner.
Det er minst lige så vigtig at vi bruger kontanter som at ikke at ville være forsøgtkaniner med vaxx.
Kronen – vores møntenhed er lige så vigtig for vores suverenitet og frihed som grundloven. Hvis det lykkes dem at få digitaliseret vores penge fuldstændig ejer de pengene og vi bliver (totalt) til slaver i deres hamsterhjul.
https://www.mm.dk/artikel/national-e-valuta-kan-igen-give-nationalbankerne-magten-over-pengene?SNSubscribed=true&ref=newsletter&refid=mandag-morgen-gratis-normal-377&utm_campaign=Mandag%20Morgen&utm_medium=e-mail&utm_source=nyhedsbrev