Ny trend i Danmark: Zionistisk roulette

En ny trend spreder sig med lynets hast til selv de fjerneste afkroge af Danmark i denne tid. Zionistisk roulette minder om russisk roulette. Forskellen er, at pistolen er erstattet af en kanyle.

Russisk roulette var populært blandt de amerikanske soldater under Vietnam-krigen. Det går ud på, at man tager en seksløber-pistol, lader den med én kugle, og snurrer tromlen rundt. Derefter kan man så vinde en præmie, hvis man sætter pistolen for tindingen, trykker af, og det siger klik i stedet for bang.

Der er gode chancer for at vinde i russisk roulette, ligesom der også er i zionistisk roulette. I langt de fleste tilfælde vil trykket på aftrækkeren eller kanylen gøre mere gavn end skade. Mange modige mænd har tjent mange penge på meget kort tid på russisk roulette gennem årene.

Zionistisk roulette foregår på den måde, at man bestiller en tid til en covid-19-vaccine. Man kan så vædde med sine venner, om man overlever det følgende år eller ej. Zionistisk roulette er et langsommere spil end russisk roulette. Zionistisk roulette er derfor bedre egnet til dem, der ønsker en moderat grad af spænding hver dag over en lang periode, mens russisk roulette er dem, der foretrækker en meget høj grad af spænding på meget kort tid.

Indtil videre har der været ganske mange tabere i zionistisk roulette, og det forlyder, at mange spillere derfor overvejer at skifte over til den gode gamle russiske variant af dette hasardspil.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments