Forbyd gulerødder, nu!

Kære PET

Hvornår sætter I immunforsvaret på listen over terrorbevægelser? Jeg tænker, at det må være den logiske følge, når I nu mener, at mennesker, der ønsker at være frie, udgør en terrortrussel.

Immunforsvaret er en hemmelig bevægelse, der findes i frihedselskeres kroppe. Det består bl.a. af nogle celler, der kaldes naturlige dræberceller, eller NK-celler (Natural Killer cells), og de er klar til at kæmpe for frihed mod enhver form for virusinvasion.

Hvis I ikke kan forstå, hvad jeg skriver, så kan I bare erstatte ordet ‘frihed’ med ordet ‘terror’.

Når immunforsvaret er kommet på terrorlisten, så kan det gøres forbudt. Det betyder, at alle, der mener, at de har et immunforsvar (dvs. en terrorcelle), der kan bekæmpe et nyt virus uden underkastelse for frihedsberøvelse, tvangsforanstaltninger eller vacciner, kan anholdes og mistænkes for terrorvirksomhed.

Samtidig bør fødevarer med et højt indhold af de vitaminer og mineraler, der styrker immunforsvaret, også gøres forbudte. PET bør bl.a. sikre, at gulerødder, blåbær, valnødder, paranødder og D-vitamintabletter forbydes. I kan her lade jer inspirere af lovgivningen om planten cannabis og udvide den til andre planter, der truer medicinaldiktaturets levering af biosikkerhed til folket. Danmark har allerede aflivet minkerhvervet, så der vil næppe komme stor modstand, hvis også gulerodsproducenter bliver aflivet. Gulerødder er ammunition til den terrorbevægelse, der truer dem, som I arbejder for. Jeg foreslår, at militæret sættes ind straks, alle gulerødder i Danmark destrueres og alle landbrug bevogtes for at sikre, at de ikke producerer fødevarer med et for højt indhold af immunstyrkende mikronæringsstoffer.

Hvorfor lige gulerødder, tænker I måske. Jo, ser I, gulerødder har et højt indhold af A-vitamin. Dette vitamin, der udgiver sig for at være medlem af Socialdemokratiet (liste A), er det stik modsatte af at være en god, moderne socialdemokrat. Det kan nemlig styrke immunforsvaret så meget, at mennesker udvikler tiltro til, at deres naturlige immunforsvar kan bekæmpe den sundhedsfascistiske politik, der strømmer ud fra regeringen. Og det kan vi ikke have, da fascisme jo er den eneste vej frem til sundhed og sikkerhed. Vi kan simpelthen ikke have folk, der render frit rundt med den fanatiske opfattelse, at deres immunforsvar nok skal klare det. Nogen af terroristerne er tilmed så fanatiske, at de hellere vil blive syge og dø end opgive deres frihed for at undgå corona og covid-19. Mage til galskab skal man da godt nok lede længe efter! I fængsel med dem, nu!

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments