Fokus på Sundhedsliberalt Folkeparti

Jeg er i dag trådt ud af hovedbestyrelsen i Forfatningspartiet, da jeg vil fokusere min tid og energi på Sundhedsliberalt Folkeparti.

Det har været lidt for meget for mig at være engageret i to politiske partier i de sidste måneder.

Forfatningspartiet er kommet godt fra start, og jeg ønsker dem fortsat medvind på cykelstien på vejen frem til en ny forfatning for folket.

Tilmeld
Besked om
guest
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
mandag, 19 april 2021, 17:08 17:08

Tak for din indsats og bidrag med at etablere forfatningspartiet. Det blir et vigtigt bidrag til Danmarkshistorien

Frank
mandag, 19 april 2021, 19:55 19:55
Reply to  neo

ked af at sige det neo – det forsvinder i mængden lige som andre partier har gjort før dem. Borgen og de folkevalgte har mange års erfaringer med at få gjort idealister tavse, rette ind eller gjort til grin.

Frank
mandag, 19 april 2021, 19:52 19:52

jeg er personlig af den overbevisning at prøver man at danne et parti og man så kommer så langt at man kommer i folketinget så bliver man godt som en frø – langsom men sikkert så ryger den ene mærkesag efter den anden for at få medindflydelse. Enten bliver man “nød” til at vælge imellem asken eller ilden (blå eller rød blok) og nægter man det bliver man gjort til grin og få slet ikke nogen indflydelse. Borgen er i dag en narre sut for folket så vi tror vi har demokrati….det kommer aldrig til at blive bedre før alle… Read more »

Frank
tirsdag, 20 april 2021, 7:53 07:53
Reply to  Frank

kom lige i tanke om et andet vigtig punkt i partiprogrammet – for det alt sammen hænger sammen og man kan ikke nøjes med 1 mærkesag – eller et par stykker! man bliver nød til at finde roden og så bygge op derfra og så er der mange områder der skal “kikkes på”, laves om eller laves restrektioner for. AI – der er ikke så mange som tager hele problematikke om kunstig intelligens (AI) alvorlig nok. Ikke nok med at den bliver udviklet af en bestemt type mennesker og dermed bliver den racistisk – vi har også overladt udviklingen til… Read more »