Kategorier
Åbent brev Indlæg

Kære Mette F. Bed om hjælp fra Mossad

Kære Mette Frederiksen

Lad mig starte med at beklage, hvis jeg tidligere har været for direkte i min kritik af din coronapolitik mod folkesundheden og folkefriheden i Danmark.

Lad mig også starte med at berolige dig med, at jeg IKKE vil offentliggøre dit cpr-nr. i dette indlæg, så du behøver ikke sende kavaleriet til at storme min lejlighed.

Jeg vil simpelthen bare tilbyde dig noget gratis rådgivning i forhold til de politiske udfordringer, som du tumler med for tiden, ligesom jeg også gjorde til Politiets Efterretningstjeneste i går.

Dit problem, som jeg ser det, er, at flere og flere danskere er ved at opdage, at vi har en testepidemi og ikke en epidemi af hverken et nyt virus eller en ny sygdom. Det er derfor begrænset, hvor længe danskerne vil købe den kontrollerende idé om coronapas, tvangstest, vacciner og apartheid. Jeg forventer, at folk i stigende grad vil kræve svar på dette simple statistiske spørgsmål: Hvor mange af dem, der er testet positiv for corona, fejler noget?

Indtil videre har det lykkedes med propaganda via den meget samarbejdsvillige presse og udvalgte eksperter at sætte lighedstegn mellem positiv coronatest og sygdommen covid-19. Men efterhånden som flere og flere danskere kender mange, der er blevet testet positive for corona uden symptomer på sygdom, så vil selv de mest autoritetstro danskere også begynde at undre sig og blive kritiske overfor det nye testtyranni.

Hvis du fortsat ønsker at gennemføre det fascistiske coronaprojekt for dine herskere, så vil jeg anbefale dig at søge hjælp hos dine zionistiske gangstervenner i Israel. Det lykkedes dem den 11. september 2001 at gennemføre et stort terrorangreb på USA og give muslimerne skylden, så bl.a. også danske soldater kunne sendes i krig i Mellemøsten for at bekæmpe Israels fjender. Det var meget smart, og de kan gøre det samme igen nu, tænker jeg. Du kan f.eks. bede Benjamin Netanyahu sende en zionistisk agent i nærkontakt med mig. De kan bl.a. rekrutteres fra den fanatiske Chabad Lubavitch-sekt i København.

Husk dog forinden at lave noget propaganda, hvor jeg bliver hængt ud som ‘coronabenægter’. Jeg foreslår et angreb på mig, der består i, at jeg samtidig bliver smittet med et nyt coronavirus og et dødeligt giftstof, der angriber lungevævet. Når jeg så pludselig bliver fundet død, så vil jeg blive testet positiv for corona med covid-19 som den oplagte diagnose. Dødsfald er jo det ultimative PR-stunt, og jeg er sikker på, at din Joseph Goebbels vil kunne få meget ud af min pludselig død.

4.7 11 stemmer
Brugervurdering
1
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading