Kære Mette F. Bed om hjælp fra Mossad

Kære Mette Frederiksen Lad mig starte med at beklage, hvis jeg tidligere har været for direkte i min kritik af din coronapolitik mod folkesundheden og folkefriheden i Danmark. Lad mig også starte med at berolige dig med, at jeg IKKE vil offentliggøre dit cpr-nr. i dette indlæg, så du behøver ikke sende kavaleriet til at … Læs videre Kære Mette F. Bed om hjælp fra Mossad
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
kurtcvisual
mandag, 19 april 2021, 17:38 17:38

Per Brændgaard, du skriver:  Jeg kan anbefale dig at søge hjælp hos dine zionistiske gangstervenner i Israel. Det lykkedes dem den 11. september 2001 at gennemføre et stort terrorangreb på USA og give muslimerne skylden, så bl.a. også danske soldater kunne sendes i krig i Mellemøsten for at bekæmpe Israels fjender. Det var meget smart, og de kan gøre det samme igen nu, tænker jeg. Kurt: Hvordan kan du skrive og beskylde Izraelerne så sikkert, som det er den rene sandhed? eller er det bare filosofiske tanker som nødvendigvis ikke betyder så meget, andet end føde til dine kommende bøger… Read more »