Episode 5: Mindfulness, cannabis og OCD

Velkommen til episode 5, der fortsætter, hvor episode 4 slap. De minder, der begyndte at dukke op i min fortsatte dykketur mod Mørkets bund, er absolut uegnet for børn at dele offentlig i detaljer, så det vil jeg afstå fra. Jeg oplevede den mentale dykketur som en proces, hvor en slags åndelig guide på nænsom … Læs videre Episode 5: Mindfulness, cannabis og OCD
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
onsdag, 21 april 2021, 9:44 09:44

tak for du dele så åbent – jeg kender selv til den dysfunktionelle opvækst og det mørke som omslutter en. Jeg er af den overbevisning at den har givet PTSD – en konstant stress tilstand af frygt hvor man konstant føler sig truet ….på livet. Folk som ikke har haft så voldsom en opvækst forstår det ikke – lige som de ikke forstår de soldater der kommer hjem fra en krig og har fået ændres deres verdenssyn og menneskesyn. Vi lever i en lille beskyttet osteklokke her i landet, mistet jordforbindelse og realitetssansen. Det er derfor dette coronahysteri kan blive… Read more »