Ny video: Frihedskontrol på Østerbro

Frihedskontrollen er en NGO (Non Government Organization) under Sundhedsliberalt Folkeparti, der kontrollerer, om private erhvervsdrivende og offentlige myndigheder overholder folkets frihedsrettigheder i Danmark.

Det er min holdning, at regeringen (også) skal skamme sig over de nye, tåbelige krav om coronapas og bordreservation på restauranter!

Tilmeld
Besked om
7 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
Jytte Dahl
onsdag, 21 april 2021, 14:59 14:59

Godt gået…Per…

neo
neo
onsdag, 21 april 2021, 15:29 15:29

Det med man skal ringe er fordi de så har telefonnumre på dem der har været der. Obervågning og tracking

oleals
oleals
onsdag, 21 april 2021, 17:48 17:48

Jeg har set den første video. Jeg synes du bør oplyse folk om loven, når de spørger, også når de ikke spørger, bekendtgørelse og paragraf, folk ved det ikke, og vis dem loven, se her, her står det, det gælder om at kommunikere og uddanne folk positivt og fjerne hjernevasken. Ellers er det bare din påstand i deres ører. De ved ikke bedre. Og du bliver affærdiget og det ender bare med en nytteløs konfrontation. Jeg tror du generelt får et helt andet positivt resultat. Prøv det.

Last edited 17 days ago by oleals
thetruthshallsetyoufree
thetruthshallsetyoufree
onsdag, 21 april 2021, 18:07 18:07

Skidegodt gået, Per!👍 Og ja, at være overbevist og overbevisende om sine rettigheder virker! -Langt hen ad vejen, ihvertfald… hmmm… Bortset lige fra på min søns skole. Han er under uddannelse til smed og igang med sit 3. år og lige startet på et 10 uger langt skoleforløb . Han betragter sig selv fritaget fra pcr-test, som skolen ellers kræver 3 gange om ugen. Så han har fremskaffet og betalt for lægeerklæring på, at han er fritaget, ud fra en lægefaglig vurdering. (Dog ikke af hans egen læge, men af en anden læge, da hans egen praktiserende læge er et… Read more »

Johnny Lysbro
Johnny Lysbro
onsdag, 21 april 2021, 18:32 18:32

Tak for en god video Per.
Her ser vi et godt eksempel på en meget stresset og helt sikkert økonomisk presset mand som samtidigt ikke ilt nok til hjernen grundet mundbindet.

Rubo
Rubo
onsdag, 21 april 2021, 21:18 21:18

Hej Per… Ved du hvad, det er den bedste video du til dato har lavet… De andre er også perfekte, men den her fik mig nu godtnok til at grine – da du sagde du var fra Frihedskontrollen😂🤗😘😉.. Se den var god… Folk ved det ikke, atter en fejl fra den nazi regering. Jeg bor i Hirtshals og her er det en “mundble” by – får lyst til at gå rundt som Frihedskontrol, kan man blive sigtet for det? Tusind mange tak, for dit store og gode atbejde… Varme hilsener og tanker fra Ruth.. Knus..

Rubo
Rubo
onsdag, 21 april 2021, 22:04 22:04

Hej igen Per.. Har set anden del også og det er så godt, det du gør… Forstår ikke hvor folks hjerne er gemt henne. Hvordan tror du hende MF har det med sig selv, jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan man tænker og har det psykisk, når man agerer som hende og ja også hendes medløbere! Jeg har aldrig været i København og kommer til at tænke på, at når verdens befolkning kommer ned på 500 millioner personer, hvad vil de med alle huse, bygninger og ja alt det andet der er skabt i masser af generationer? Skal det… Read more »